Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok 24-25 év körüli pasi miért választ 16-18 éves lányt? Nem zavaró a korkülönbség?
ők jönnek ránk , az idősebbek meg azt várják , hogy mi menjünk , tehát a lusta 24-25 évesek egyértelműen az erő sötét oldalát választják és eszükben sincs megfáradni a vazsinájé ' . Szerintem . Legalábbis (saját tapasztalatok alapján ) , ez volt , mert nekem már mindkét tipusból kezd elegem lenni.
A fiatalabbak ostobenkók, az idősebbek meg szinte elérhetetlenek , szóval részemről meg marad a szuper Márió balra ...
"Azért ez nem így van,az esetek többségében egy 20-22 éves nem akar 30 körülivel járni."
Nagyon tévedsz...
lol
nálam 20 éves koromig csak a veteránok próbálkoztak... már azt hittem, hogy csak az idősebb férfiaknak tetszek, de aztán szerencsére találkoztam a barátommal, aki korban hozzám illet.
én személy szerint nem bukom a 30+-os pasikra. És a környezetemből is 1 lány van aki idősebb férfival is járna... szóval én azt tapasztalom, hogy nem, nem szeretjük a veteránokat.
22/L
"2szer szexeltem össz-vissz -.-
de ha valaki komolyan ezért választ fiatalabbat, az h.lye.
képzeld, nem minden lány r.bi"
Gratulálok ahhoz a két aktusodhoz a 21 év alatt.
Pont a ribik azok akik csak 1-2 dugásra jók! Mint te is ezek szerint!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!