Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, férfiak! Kérlek szívből válaszolnátok?
Ha egy lányt egyszer csak nem kerestek akkor az miért van?
Adott egy szitu: Pár randin túl vagytok,csók volt amit élveztél.És kellemes volt az eltöltött idő a lánnyal.
Miért van az,hogy egyszer csak eltűnsz és nem reagálsz semmire?
Aha. Ezek közül többet nem tudok elképzelni. Igen,családja van,de így kezdtük a kapcsolatot. Eddig is fennállt ez a szitu mindig megoldottuk valahogy.
Ha megijedt mitől? Az utolsó randi után még ő küldött sms-t,hogy nagyon jól érezte magát.......
Én már kétszer írtam neki,hívni nem fogom,mert nem akarom rossz helyzetbe hozni. (ez az ő kérése volt,hogy inkább dobjak egy smst vagy csörgessem meg,ő visszahív.)
Ilyenkor mi a szitu?
És miért nem mertek akár nemet mondani?
Érdekesek vagytok ti pasik!!
Én már azt sem bánnám,hogy ha ugyanaz a pasink,csak lenne valami. :D
De az asszony,ha gyanakszik akkor más nem a wc-ről küldhetne egy üzit.
"Érdekesek vagytok ti pasik!!"
Azt írtad, hogy tisztáztátok, van családja. Akkor talán nem kellene nyaggatni, vagy tönkre akarod tenni a házasságát? Ha már családos emberrel kezdesz (mindenkinek magánügye), de legalább alkalmazkodj és légy türelmes.
Érdekesek vagytok, ti nők! :DD
Épp ez,hogy nem zaklatom! Csak nehéz elképzelni,hogy ennyi időtök nincs.
A házasságát eszemben sincs tönkretenni! Csak na!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!