Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek milyen érzés volt amikor az exeiteket láttátok először mással?
Szia
Nekem semmilyen mert annak a kapcsolatnak vége volt én le zártam !!
De te ezek szerint még nem mivel ezt kérdezted.
kezdem az elején :)
Közös megegyezés alapján szakítottunk aztán ő újra akarta kezdeni, de én már nemet mondtam. Aztán eltelt egy év. Nem volt kifejezetten sem rossz sem jó viszonyunk. Ha elkerülhetetlen volt h talizzunk akk taliztunk és beszélgettünk h kivel mi újság (már persze azokat amiket nem tudtunk meg a másik fészbukkjáról xD)
1 év után neki lett vkije. Tudtam róla. Egy percig sem volt titok. Beszéltem is vele róla. No para.
Aztán szilveszterkor úgy alakult (tudtomon kívül) hogy egy helyen buliztunk. Hát amikor beléptem a helyiségbe azt hittem szívrohamot kapok xD A (h)ideg rázott, izzadtam minden bajom volt. Egyszerűen nem tudtam mihez kezdeni ezzel a helyzettel... nem is értem miért...
Gyorsan kértem a többieket h öntsenek. A 3 ital után (negyed órán belül) már kicsivel jobban lettem. Volt bennem egy olyan késztetés h vhogy én legyek a jobb társaság a többieknek, én legyek a szebb meg ilyenek. Ilyen versengés dúlt bennem.
Szúrós pillantások ide-oda. Hát gáz volt. Nagyon. Nagyon rosszul éltem meg.
Szerintem am átlagban az a reakció van h "az a csaj sokkal rosszabb mint én" "milyen ronda" "mekkora ribi" meg ilyesmi. De biztos nem mindenkinél....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!