Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van hogy roma csajoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van hogy roma csajoknak mindig tetszek?

Figyelt kérdés

20 éves fiú vagyok magyaroknak nem igen szoktam tetszeni de a roma lányoknak nagyon bejövök többnek is , pedig nem nézek ki romának viselkedésem is szerintem normális ,

mitől lehet?

2012. jan. 31. 17:23
1 2 3
 21/21 anonim válasza:
Örülj neki!Néha jó egy-két szebb roma csajnál ez a tetszés, de néha már íritáló, mikor már a huga is rád akkar mászni. :) Nekem már volt közöm pár "roma" csajhoz,nőhöz. Az ágyban tudják mi a dolguk, és szívesen kaphatóak mindenre. Csak vigyázni kell velük, mert mindegyik több gyereket akar, meg nagy családot és persze pénzt pénzt. Okosabbnak kell lenni és túl kell járni az eszükön!
2016. dec. 21. 15:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!