Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van hogy roma csajoknak mindig tetszek?
Figyelt kérdés
20 éves fiú vagyok magyaroknak nem igen szoktam tetszeni de a roma lányoknak nagyon bejövök többnek is , pedig nem nézek ki romának viselkedésem is szerintem normális ,
mitől lehet?
2012. jan. 31. 17:23
11/21 Dimitri 21 válasza:
Én is gyakran bejövök nekik, lehet hogy kicsit magasabb vagy nagyobb darab vagy? Ezt szeretik:D
12/21 anonim válasza:
Nem vagy kigyúrt?Mert a roma csajoknak a kondis testalkat a gyengéjük.Ha tetkó is van azon a csupa izom bicepszen akkor már félisten vagy a szemükben.Ha nem ez a helyzet akkor nemtom.
15/21 anonim válasza:
na mind1....biztos te is ilyen dolcse huszár vagy :D
16/21 Em0 Girl válasza:
nekem is teccő téééé!!
Puszikál:Lakatos Margó
17/21 anonim válasza:
Nem tudom. Talán mert a cigók igénytelenek. :)
18/21 anonim válasza:
Nem Te tetszel nekik jobban,csak rámenősebbek. A mai magyar lányok többsége még csak szemezni sem hajlandó úgy bátorítólag. Elvárják,hogy e nélkül is tedd meg az első lépést,menj oda,mindent Te csinálj. Ha ezt nem teszed meg,akkor tutyimutyinak fognak tartani,és mehetsz a levesbe.
Amúgy nem csak a roma lányok rámenősebbek,ez nem bőrszíntől függ. Ilyenek a svéd lányok is,az olaszok (talán mert általában is közvetlenek), és a szerb lányok is és biztos máshol is van ez így.
20/21 Daniboly válasza:
Mert szerencsétlen vagy!!!! -.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!