Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, szerintetek ezt illik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szerintetek ezt illik beismerni?

Figyelt kérdés
Múltkor láttam a baráti barátnőm mellét, nekem se, neki sincs barátja, tehát nem leszek laposra verve. Egy véletlen és szerencsétlen helyzetből adódott az egész, és elég felkészületlenül ért, emiatt a szememet rávitte az ösztön a kérdéses helyre, és szerintem ő is láthatta ezt, viszont ebben nem vagyok biztos. Úgy lenne tiszta, ha ezt megbeszélném vele, vagy jobb, ha nem fűzök semmit a dologhoz? Ez számára ciki lenne, vagy ellenszenvet váltana ki belőle?
2012. jan. 31. 15:29
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Ezeket akaratod ellenére is meglátod.
2012. jan. 31. 16:03
 22/24 anonim ***** válasza:
Néha a legjobb barátok is csekkolják barátnőjük mellét. Csakhogy biztos megvan-e mindkettő.
2012. jan. 31. 18:25
 23/24 anonim ***** válasza:
teljesen felesleges bocsánatot kérned, gondolj rá vissza és matyizz rá párat.
2012. febr. 15. 09:23
 24/24 mus musculus ***** válasza:
Na, mesélek én neked valamit. Folyton-folyvást bő gatyát viselek, tudniillik súlycsökkentő folyamat kellős közepén járok és nincs miből fedezni a havi 2 új farmer árát. És ami bő, az könnyedén félrecsúszik, jelenesetünkben lefelé ugyebár. Ebből következőleg megesett néhányszor, hogy haveri köröm egyes tagjai (igen, fiúk is) megcsodálhatták hátsó feltájamat, de sosem csináltak ügyet belőle, röhögtünk egyet és kész, itt le is zárult a téma. Nem kell mindent véresen komolyan venni.:D
2012. márc. 27. 17:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!