Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, szerintetek ezt illik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szerintetek ezt illik beismerni?

Figyelt kérdés
Múltkor láttam a baráti barátnőm mellét, nekem se, neki sincs barátja, tehát nem leszek laposra verve. Egy véletlen és szerencsétlen helyzetből adódott az egész, és elég felkészületlenül ért, emiatt a szememet rávitte az ösztön a kérdéses helyre, és szerintem ő is láthatta ezt, viszont ebben nem vagyok biztos. Úgy lenne tiszta, ha ezt megbeszélném vele, vagy jobb, ha nem fűzök semmit a dologhoz? Ez számára ciki lenne, vagy ellenszenvet váltana ki belőle?
2012. jan. 31. 15:29
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Igazából nem szégyellős velem szemben, nem kicsapongó, vagy ilyesmi, meg nem is az a típus, hogy annyira mutogatná magát, csak amiatt aggódtam, hogy megharagudhatna. De köszönöm a válaszokat! Mérlegelem, hogy mi a megfelelő egész pontosan!
2012. jan. 31. 15:52
 12/24 anonim ***** válasza:
53%
Kifigyelted a kulcsjukon? Vagy hogyan tettél szert a látványra?
2012. jan. 31. 15:53
 13/24 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Nem, hanem egy kellemetlenül végződő behajolás volt a dolog, szerencsétlenül kombinálva egy elég nagy pólóval...
2012. jan. 31. 15:55
 14/24 anonim ***** válasza:
Örülj neki, hogy megláttad, vagy nem tetszett?
2012. jan. 31. 15:55
 15/24 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2012. jan. 31. 15:56
 16/24 A kérdező kommentje:
Szépnek szép volt, csak ciki és 15 éves vagyok.
2012. jan. 31. 15:57
 17/24 anonim ***** válasza:
Te vetted neki a pólót, hogy e miatt történt a baleset, ha nem akkor nem gáz. Nyáron azt utcákon percenként lehet ilyet látni. Mindig menjek oda csajhoz és kérjek bocsánatot, hogy vannak szemeim?
2012. jan. 31. 15:58
 18/24 A kérdező kommentje:
Ez végül is igaz... A pólót pedig nem én vettem, ruhát sosem szoktam ajándékozni.
2012. jan. 31. 15:59
 19/24 anonim ***** válasza:
Akkor ez a probléma, hogy 15 éves vagy és szégyenlős. Ez ami veled történt az természetes. Édesanyádat, ha így meglátod akkor tőle is bocsánatot kérsz?
2012. jan. 31. 16:00
 20/24 A kérdező kommentje:
Igen. Végül is nem az a normális, hogy meztelenül nézeget mindenki mindenkit.
2012. jan. 31. 16:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!