Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti mit gondoltok az anyajegyes női testről?
Figyelt kérdés
Nem csak pár pöttyre gondolok, dalmata-kinézetre... És folyamatosan jönnek elő újabbak... Kisebbek-nagyobbak...2009. máj. 30. 23:04
12/16 anonim válasza:
csak a testedre érted, vagy az arcodra is? egyébként sosem zavart :)
13/16 anonim válasza:
Én régen utáltam ezeket magamon, takargattam (és fiú vagyok), de azóta már megbékéltem a nagy részével (nem minddel, nekem is lettek újak :P). Az egy áttörés volt, megkönnyebbülés, amikor az egyiket valakinek sikerült körömmel legyalulnia. Az onnantól, hogy begyógyult, kevésbé látszik, és már teljesen úgy veszem, mintha nem lenne (nyakam tövén).
Lányokon sem mindig tetszik amúgy :( De olyan is van, hogy igen. Most meg akit láttam, hát az ő bőre a nagy anyajegyek ellenére is szép. És az arca sem a legszebbek közé tartozik pedig, mégis, a karja, válla, dekoltázsa stb. igen kellemes. Szóval az anyajegyek ellensúlyozhatók elég jól. (egyéb jó adottságokkal)
14/16 anonim válasza:
Ismerek egy csajt. Mindig vidám, mosolygós. És nagyon szexi azzal a sok anyajegyével együtt. A barátnőmnek meg sziv alakú anyajegy van a popsiján. Nekem tetszenek az anyajegyes, szeplős lányok.
16/16 anonim válasza:
Mármint szeplőre gondolsz, nem anyajegyre, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!