Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtetszett az egyik fiatal srác..Na ilyenkor mi van? Belevágjak?
Figyelt kérdés
Az a szitu,hogy kb 2hete beköttetük az xy kábeltvt,kijöttek a szerelök (akiket fater is mert a szomszéd faluban laknak)és kegyetlenül megtetszett az egyik fiatal szerelö srác! Hát és ugye láttam rajta hogy én is tetszettem neki(ezt azért észrevesszük), és hát egyfolytában öt néztem ugyhogy tuti levágta hogy tetszik nekem. Na és az a lényeg hogy megtalláltam öt az iwiwen és láttam hogy van barátnője. Felvettem öt egy ismeretlen néven msnre (nem akartam,hogy megtudja h én vagyok). És probáltam kérdezgetni és mondta h van b.nöje meg stb... Ennek ellenére probáljam öt keresni? vagy hagyjam a francba?2009. máj. 30. 22:26
1/3 anonim válasza:
Azért egy ismeretlennel msnen nem csoda, hogy bizalmatlan. Megpróbálhatod, legrosszabb esetben nem sikerül. Nem halsz bele.
2/3 anonim válasza:
első válaszoló mégis miére válaszolt???? pfff
sztem ha van barátnője akkor haggyad...:S
3/3 anonim válasza:
Ha jó a kapcsolatuk, akkor úgysem csalja meg, ha meg rossz,a akkor mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!