Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Mi lehet a jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Mi lehet a jó döntés? A többiről lent.

Figyelt kérdés
A suliban két srác is tetszik az egyik kedves velem és minden időnket együtt töltjük a szünetekben. Őnála a szívemből jön az érzés. De van még egy srác, de ő valahogy máshogy tetszik. Azóta tetszik mióta ő énekelt mi meg a csajokkal háttér énekesek és tapsolók voltunk. A próbákon beleszerettem. Ám ez a szeretett más mint a másik nem tudom megmagyarázni miért.
2012. jan. 30. 21:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
akin márkás ruha van az a jó.
2012. jan. 30. 21:42
 2/13 anonim ***** válasza:
ott a pont :D de ha rám hallgatsz kipróbálod őket külön külön, majd egy kemény gruppen keretében is.
2012. jan. 30. 21:45
 3/13 A kérdező kommentje:
Mindkettőn az van de ez tök mindegy szerintem. Ez komoly dilemma most nálam, mert az első srác akiről beszéltem vele megyek majd síelni és nem tudom mit csináljak.
2012. jan. 30. 21:45
 4/13 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó egyébb ötletek mert nem akarom az elsőmet így átélni hogy két sráccal.
2012. jan. 30. 21:46
 5/13 anonim ***** válasza:

GRUPPEEEEN!!!

U MAD?

2012. jan. 30. 21:52
 6/13 A kérdező kommentje:
Mi? Ja még valami lehetőleg normál válaszokat kérek, de ez szerintem természetes.
2012. jan. 30. 21:54
 7/13 Nazira ***** válasza:
Nehéz dolgok vannak az életben, mind a kettő független legalább? :D Az éneklős srác nem lehet csak pillanatnyi szikra volt csak mert ő középpontban volt és azért? Melyik hiányozna a legjobban ha elveszítenéd ebbe most non gondolj bele és aki a legjobban az lesz akit válassz. Amúgy síelni haverok is mehetnek de te többet érzel szerintem ő lesz az ki:) Mind a kettőnek tetszel v csak gondolod? És most az azóta tetszik mióta énekel hát akkor szerintem itt az első akivel sokat vagy és SZÍVEDBŐL jön az érzés ő lesz akit választani kéne nem az éneklő pacsirtát :)
2012. jan. 30. 21:55
 8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Igen tudtommal mind kettő független. Mindkető nálam egy évvel fiatalabb. Az akinél szívből jön mindig csak velem van és velem foglalkozik. Képes arra is hogy megnevettesen amikor nagyon rosszul vagyok, de képes komolyan beszélgetni is velem. A másik srác pedig többször könyörgött hogy jöhessen hozzám és olaszból korepetálhasson. Az éneklős srác alig van suliba mert mindig megy forgatásokra. Az elején hiányzik de aztán hátrafordulok és ott ül a másik srác és elfelejtem. Nyugi én már 18 vagyok csak a két srác még nem annyi. Ők 17 és fél évesek. Ja és ami még nehezíti az ügyet hogy mindkettő osztálytársam.
2012. jan. 30. 22:02
 9/13 anonim ***** válasza:

Cuki kis fiúkák?

Sp voltam.

2012. jan. 30. 22:05
 10/13 Nazira ***** válasza:
Akkor csak tudod te, h az éneklős nem sokat ér érzelmileg számodra. Amúgy is mindig úton van? Szerintem az nem menne nektek fiatalok vagytok nem tudhatod mikor csábítja el valaki. A kor nem számít ahogy mondtad mindent meg lehet vele beszélni stb... na ő már ér valamit :)
2012. jan. 30. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!