Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyen hülye a barátom?
Tényleg az, de szerintem neked sem kellett volna megengedned, ha nem tudtad hogy ilyen önző, figyelmetlen. De ez a magánvéleményem.
28/n
Igen ennyire hülye,nem nézi a másik embert csak a maga élvezete érdekli,jól tetted,hogy megpfoztad,és ne kérj bocsánatot,had kérjen ő,metr ha bocsánatotkérsz akkor továbra sem fog tégen tisztelni
20F
Hát én a bocsánatkérését sem fogadnám el.
Amúgy mióta vagytok együtt?
(1. voltam. )
Tényleg hülye, barátom is análpárti, de azt még begőzölt kanos formájában is tudja, hogy nem lehet csak úgy visszatenni a hüvelybe... Még úgy sem, ha tisztálkodsz...
Szerintem hagyd a fenébe ezt a srácot, nem igazán tisztelhet téged vagy szerethet, ha ennyire semmibe vesz.
Ne is várd, hogy bocsánatot kérjen...Én a helyedben nem is bocsátanék meg neki,ha bocsánatot kérne...
Gondolj bele,neked ezek után még lenne gusztusod vele lefeküdni?Azok után, hogy így bánt veled?
Látod 1 év is kevés volt ahhoz, hogy kiismerd a valódi erőszakos ocsmány énjét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!