Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a legmegszokottabb, legátlagosabb fanszőrzetstílus lányoknál?
17 éves vagyok, eddig még nem szexeltem, de most van egy srác, akivel hamarosan megtörténik, és nem tudom, milyen fanszőrzet a leggyakoribb, mármint ha valaki először lát egy lányt meztelenül, akkor milyen "frizurára" számít ott lent?
Tudom, hogy más, hogy kinek mi tetszik, de azért kérdezem, hogy alapból mi a megszokott? A teljesen csupasz?
Szerintetek?
Biztos nagyon hülye kérdés, de a barátnőimet nem fogom erről megkérdezni....
Bazzeg 2-es... majdnem idehánytam... Ezek után már tuti nem fogok tudni aludni vagy rémálmaim lesznek...
Kedves Kérdező!
Szerintem a legáltalánosabb a csupasz, gondolom én (mert hogy lány vagyok, szóval nem tudhatom)... én speciel -egy ideje- nem szoktam teljesen leszőrteleníteni, a szemérem dombomon hagyok egy vastagabb sávot, ahol csak rövidre van vágva...
23/n
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!