Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál hozzá, ha egy lány rád mászna?
Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm, aki nekem tetszik, és úgy vettem észre, hogy én is bejövök neki.Szeretnék lépni, baj lenne ha én kezdeményeznék? Mellesleg előtte innék jó sokat, hogy fel tudjam oldani a gátlásaimat.2012. jan. 29. 21:57
11/40 A kérdező kommentje:
A srác is iszik, buliban ismertem meg és ott szoktam vele találkozni.Azért nem leszek büdös az alkoholtól..az már tényleg sok lenne.
2012. jan. 29. 22:01
12/40 anonim válasza:
Én mindig is vágytam ilyenre, de ronda vagyok mint a bűn, így rám aztán senki nem fog mászni. De jól esne, az biztos.
13/40 anonim válasza:
Másképp kellene feltenni a kérdést: létezik olyan, akinek ne tetszene.. ?! :)
23/F
14/40 anonim válasza:
Nem biztos, hogy értékelni foja hogy egy részeg lány mászik rá. legalábbis én nem értékelném!
20F
15/40 anonim válasza:
Rám pia nélkül is mászhatnál.
29/F
17/40 anonim válasza:
Ingyen szex, naná, hogy jöhet :D
19/40 A kérdező kommentje:
Pedig a válaszolók között is volt olyan aki azt írta, hogy nem értékeli.
Azt nem mondtam, hogy nagyon részeg leszek :) Csak szédülésig iszom.Igazából szeretem azt a fiút, de pia nélkül nem vagyok elég merész kezdeményezni.
2012. jan. 29. 22:05
20/40 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bókot :)
2012. jan. 29. 22:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!