Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is nehezebb egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Charlie30 kérdése:

Szerintetek is nehezebb egy molett nőnek ápoltnak lennie?

Figyelt kérdés

A bőrnek szellőznie kell. Ha hurkás hasa, vagy kövér puncija van egy nőnek, akkor a bőrfelület bizonyos részei összeérnek, súrlódnak, gátolva a bőrt a természetes szellőzésben. Azt hiszem, ez az oka a molett nőknél sokkal gyakoribb kellemetlen testszagnak (akár közvetlenül fürdés után is) és a kellemetlen punciszagnak.

Mi a véleményetek?

2012. jan. 29. 18:58
1 2
 11/19 mus musculus ***** válasza:
100%
Érdekes, én is túlsúlyos vagyok mégsem bűzlök fürdéselhalasztás esetén sem.
2012. jan. 29. 19:05
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
férfi társaim biztos megerősítenek benne de az erős punciszag nem függ össze a testsúllyal.
2012. jan. 29. 19:07
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Jajj be ne sértődjetek rá, nem hiszem, hogy bántani akar bárkit.

Nyilván ez függ attól ki mennyire izzadós. Alapból ha valaki minden éjjel megfürdik és tényleg nem 8 réteg zsír van rajta, az egy napig teljesen friss illatú, semmi büdös nincs benne.

A kérdező szerintem a nagyon kövérekre gondolt.

2012. jan. 29. 19:07
 14/19 A kérdező kommentje:

12

A punciszag összefügg a műszálas bugyi viselésével?

2012. jan. 29. 19:09
 15/19 mus musculus ***** válasza:
#13, ezesetben nem a "molett" kifejezést kellett volna használatba vennie.
 16/19 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem csak nem akart bunkó lenni.
 17/19 mus musculus ***** válasza:
100%
Arra nem a fogalmak keverése a megoldás. Ha simán csak kövérnek (és nem tenyészkocának, zsírdisznónak, fehér bálnának és egyebeknek) nevezte volna a szóban forgó embereket, szerintem senki sem kérte volna ki magának a hangnemet.
2012. jan. 29. 19:12
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Én mint molett nő,próbálok minél jobban adni magamra.Ha már nem lehetek nádszálvékony,mániámmá vált a szőrtelenítés.Mert nem elég, hogy van túlsúlyom,szőrös nem akarok lenni.Bár nem vagyok izzadós,mindig használok izzadásgátlót,parfümöt és alaposan fürdök.P*nciszag ellen pedig illatosított tisztasági betétet,intimtörlőt és alapos fürdést alkalmazok :D
2012. jan. 29. 19:50
 19/19 anonim ***** válasza:
176/84 vagyok (döntsétek el h mennyire túlsúlyos), de én egyáltalán nem érzem magam igénytelennek. Fürdés után mindig kellemes virág illatom van a tusfürdőnek köszönhetően, és ha le izzadok nem bűzlök mint pár ember (mondjuk ebben az izzadásgátló is segít)
2012. jan. 29. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!