Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez hülyén fog hangzani de....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez hülyén fog hangzani de. Előző barátomnak csupasz feneke volt de a mostaninak szőrös és undorodom tőle. Tanács, hogy szóljak neki? :/

Figyelt kérdés
Nagyon nagyon szőrös!! Mikor megláttam alig tudtam leplezni a meglepődésemet! :$ :D 17/L
2012. jan. 29. 17:27
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
86%
És ha le gyantázza,akkor a combján meddig?Gondolj bele milyen hülyén néz ki,puci segg-szőrös comb,láb!!Előre röhögök a vizuális látványtól!
2012. jan. 30. 06:41
 22/28 anonim ***** válasza:
55%

hát azt a kérdezőnek kell tudni h meddig zavarja őt.

am csak egy ideig vicces, mert utána ha vissza nő a szőr egybe mosódik a comb szőrével csak kicsit ritkább lesz

2012. jan. 30. 09:16
 23/28 anonim ***** válasza:
53%
kajak szakadok a válaszokon XD
2012. jan. 30. 17:05
 24/28 anonim ***** válasza:
19%
A férfi szőrös! A volt bnőm bevezette nálam a borotvat, de ráfáztam. Most sűrűb lett a szőrzetem....
2012. febr. 7. 02:55
 25/28 anonim ***** válasza:
31%

A FÉRFI SZŐRÖS!!!

.. túl sok tv-t nézel! ott hitetik el veled, h justin bieber férfi! Ja meg biológiát sem tanultál ezek szerint, mert ugye a tesztoszteron felelős a szőrzetért és a férfi nemi vágyért is. Szóval hiába hajtasz a csupasz hurka-gyurkákra, fele annyit sem tudnak az ágyban, mint a szőrösebb változataik. A torz ízlésed miatt, meg nem a barátodat kell buzerálni!

2012. febr. 27. 12:41
 26/28 anonim ***** válasza:

Hát kérdező, tényleg ki kell, hogy ábrándítsunk: a legtöbb férfi szőrös. És nem csak a lába, hanem a teste legtöbb részén.

Két dolgot tehetsz. Vagy elfogadod, vagy finoman szólsz neki, hogy ez téged ennyire zavar (én a magam részéről mondjuk nem értem, hogy miért), és megkérdezed, hogy nem-e tud rajta változtatni. De 17 éves vagy, egyre többször fordul majd elő, hogy 'férfiakkal' hoz össze a sors, nem pedig fiúkkal. A férfiak pedig szőrösek. :)

19/L

2012. márc. 7. 17:35
 27/28 Szörmóksegg23 válasza:
100%
Könnyebb lett volna ha a szemembe mondod és nem az interneten kérsz tanácsot :(
2012. ápr. 6. 21:42
 28/28 Troll007 válasza:
szőrös a segged bazzeg nyírjad le!!! (ezt mond neki)
2013. jan. 28. 17:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!