Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez hülyén fog hangzani de. Előző barátomnak csupasz feneke volt de a mostaninak szőrös és undorodom tőle. Tanács, hogy szóljak neki? :/
Figyelt kérdés
Nagyon nagyon szőrös!! Mikor megláttam alig tudtam leplezni a meglepődésemet! :$ :D 17/L2012. jan. 29. 17:27
12/28 anonim válasza:
nem kell ahhoz discoba járós ribinek lenni h valaki az ápolt pasikra bukjon ne az ősemberekre
13/28 anonim válasza:
Hát ha elfogadom a pasimat szőrös seggel akkor ő is fogadjon el engem szőrös puncival (nem dzsungellel természetesen).
14/28 anonim válasza:
Apád lehet hogy ösember,ha ilyen östulkot nemzett.mondom,rengeteg a metroszexuális nyálgép és csak az olyan hülye lotyok kellenek nekik,mint te.egyébként nem igazán értem,hogy a genetikának mi köze van az ápoltsághoz,de biztos tudod te szerencsétlen..:)
15/28 anonim válasza:
Inkább örülj, hogy végre megismertél egy férfit :D
16/28 anonim válasza:
Az én apám nem ősember, de lehet h a tied az :)
Am a fiúk is elvárják h a csaj borotválja a lábát, hónalját, meg a nemi szervét. Szóval akkor a lányoknak is lehet elvárásuk, én úgy gondolom
És elnézést ha TE nem abba a kategóriába tartozol akik a borotvált nőket szeretik, de a fiúk többsége azt
17/28 anonim válasza:
Csak fel kell nőnöd és mindjárt nem fog zavarni.
19/28 anonim válasza:
Az előző barátod biztos egy b*zi fostalicska volt, aki inkább női hormonokat termelt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!