Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vagyok így, hogy nem akarok kapcsolatot?
Lassan 18 éves leszek, a csajok jó pasinak tartanak vannak lányok akikkel már holnap randizhatnék de nincs kedvem pedig nem is csúnyák:D. Volt arra is példa h nem mentem el szexelni mert lustavoltam félórát buszozni és inkább otthon aludtam. Arra lennék kíváncsi h más is van így? Engem mostmár foglalkoztat a szex, de érdekes módon most nem találok egy olyan lányt sem akivel szivesen elveszteném a szüzességem lennének jelentkezők, de én aztakrom h a legjobb csajjal történjen meg (sajna nagyon számít mások véleménye nekem...ezért mindíg a legjobb csajokat célzom meg). Eddig 1 barátnőm volt félévig tartott, azóta 4-5 1-2-3 hetes "viszony" de itt max csak petting volt szex nem. Haverjaim azthiszik h nagy nőfaló vok, én ezt se megerősíteni, se megcáfolni nemszoktam.
Az a baj h mivel foglalkozom mások véleményével, ezért ha valakinek nemteccik a csajom akkor már énis azokat a hibákat keresem benne amit mondanak h milyen gáz benne. Ezért sem tudok hosszútávú kapcsolatot kialakítani.
Szal összegezve, teljesen hetero vok am:) lusta vok kapcsolatban élni nemakarom h ide-oda járkáljak állandóan ezért is szeretek uj lányt elhívni mert ilyenkor csak akkor találkozom csajokkal amikor kedvem van és nem mindennap (ez teljesen felemésztené a szabadidőmet, tudom mert haverjaimét is) de félek h így nem találok olyan csajt akivel elveszhetném...mit tegyek?
Ne hallgass a barátaid véleményére.Nincs olyan ,hogy tökéletes ember.És ,hogy ha ilyen barátaid vannak ,hogy minden barátnőd kritizálják akkor nem is igazi barátok.
Idővel megtalálod a számodra tökéletes lányt.Csak észre kell venned a körülötted lévő lányokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!