Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek egy idő után hiányozna? Bőv. Lent
Figyelt kérdés
Tegyük fel adott egy lány,aki nem közömbös számotokra,és sokat beszéltek(kb 4-5 hónap),majd megszakad a beszélgetés a ti hibátok miatt. Ti mit tennétek ezután?2012. jan. 29. 12:01
2/11 anonim válasza:
értelmetlen a kérdés! hogy érted, hogy az én hibám miatt? velem már volt ilyen, de az egyszerűbb volt, mert ő tudta, hogy nem közömbös nekem, én pedig tudtam hogy közömbös vagyok neki...
állati szarul érezném magam ez biztos! mert akkor állati szarul éreztem magam, pedig csak 2,5 hónapig beszéltünk...
3/11 anonim válasza:
hát először is bocsánatot kérnék (ha valami bunkóság miatt szakadt meg a beszélgetés)
aztán rózsát küldenék neki vagy ilyesmi
4/11 anonim válasza:
Ha téged is érdekel a másik fél akkor felkeresném és elnézést kérnék azért hogy megszakadt a kapcsolat köztünk a többi majd alakul magától....
5/11 anonim válasza:
én 10napja nem beszéltem vele,mert elutazott ,
de nehéz,mindennap gondolok rá ,sokat
6/11 A kérdező kommentje:
a hibát úgy értettem,hogy elhajtott annak ellenére,hogy tudtam,hogy én sem vagyok neki közömbös,és ő is tudta,hogy ő nekem sem az. (van egy "kis" távolság köztünk)
2012. jan. 29. 12:25
7/11 anonim válasza:
ha ennyire fáj hogy nem beszél veled, akkor próbáljátok megbeszélni
8/11 A kérdező kommentje:
de hogyan? én nem fogom keresni..makacs vagyok:S
2012. jan. 31. 18:07
9/11 anonim válasza:
gondolom ő is makacs... én is makacs vagyok... ba*szhatom, de te is!
ha a hegy nem megy Mohamedhez...
10/11 A kérdező kommentje:
:/:/ nemtudom mit tehetnék..:S
2012. jan. 31. 18:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!