Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti mit gondoltok az ilyen lányokról? (a többi lent)
Nektek egy ilyen fajta lány
"én
rendszerint "elbújok" a világ elöl...imádok egy könyvvel erdőbe
menni ahol nincs senki...és annál szebb, nyugodtabb dolog nincs a
világon..."
nem ér többet mint a mai átlag, diszkóban táncoló, miniszoknyás csajok?
Vagy nektek csak az jön már be aki minden hétvégén részeg és bulizik?
mert a tapasztalatok szerint, igen...:(
Én pont ilyen lányt keresek... akinek kell egy kis magány is, intelligens, szeret művelődni / van vmi hobbija, amihez meg persze szabadidő kell - és néha eltűnni a világ elől... :)
Szóval nálam sokkal többet érsz, mint az idejüket minden hétvégén alkohol & buli társaságában elütő csajok, akik mást nem is tudnak magukkal kezdeni... :)
23/F
jobban érdekelne, persze, de ha elbújik, akkor nehéz megtalálni, közben meg, lehet sokkal többet tudna adni:) csak kell valaki aki ezt felszabadíthatja benne gondolom nekem tetszik erdőben könyv a kézben:)
23F
Nekem nagyon tetszene egy ilyen lány. Nagyon.
Kár, hogy én nem tetszenék neki :(
Extrovertált személyiség vagyok. Nem illenénk össze.
És ne általánosíts. Nem mindenki részeg és bulizik, akinek vannak barátai, szeret más emberek társasáfában lenni.
Egyébként pedig: egyik ember sem ér többet a másiknál. Lehet, hogy egyeseknek mások szimpatikusabbak, de ez nem teszi őket többé. Se másokat kevésbé emberré.
23F
Ugyan annyit er
De szimpatikus, en is szeretek az erdoben setalni
Nem bukok se a ribancokra, se a parti állatokra, viszont a Goth, Emos, és antiszociális lányok se érdekelnek. A kettő között kéne egy normális lányt találni, de ilyennek semmi képpen nem járnék, eleve nem szeretem az erdőt...
Ha a kettő között választani kéne akkor már inkább a parti állat, mert egy hogy azok általában jól néznek ki, meg legalább fel lehet velük vágni, aztán majd csak jön egy normáis lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!