Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Julia Caesear kérdése:
Az nagyon taszító ha van pár pattanás a hátamon?
Figyelt kérdés
Komoly gátlásaim vannak, mert pattanásos a hátam.sosem mernék levetkőzni egy fiú előtt,pedig az alapvető testi adottságaim miatt szívem szerint pucéran rohangálnék.nagyon taszító?2012. jan. 29. 10:03
1/12 anonim válasza:
nekem csak a pofám volt pattanásos de az mindig.
2/12 anonim válasza:
ha nincs sok, akkor nem baj. és hidd el nem ciki egyáltalán. ha meg pucéran rohangálnál, senki se a pattanásaid nézné :)
3/12 pqpqpq válasza:
ha a pattanasok nem nagyobbak a melleidnel akkor nincs miert gatlasos legyel emiatt
4/12 anonim válasza:
No problemo, Julia. Előttem levetkőzhetsz.
5/12 A kérdező kommentje:
a melleim 85C-sek.:D
szóval nem hinném,hogy ezt űberelni tudná méretben egy pattanás.:DD:)
köszi:)
2012. jan. 29. 10:08
7/12 pqpqpq válasza:
Kedves Julia
sohasem voltam tisztaba a melltarto meretekkel ugyhogy nem tudom mit jelent pontosan a 85c kifejezes, csak sejteni tudom abbol hogy azert egy hidegvizes borogatassal meg nem tunnenek el a melleid
8/12 anonim válasza:
Szoli, bőrradírozás, szemét kaják elhagyása sokat segíthet a problémádon.
9/12 anonim válasza:
Szerintem ne légy emiatt gátlásos. Találkoztam már én is olyan lánnyal akinek a háta meg a feneke is eléggé pattanásos volt hát istenem. Nem tehet róla, hogy ilyen típus de attól még marha dögös csaj volt :) 21/F
10/12 anonim válasza:
Nem hinném, hogy fiúknak taszító lenne, nekem ugyanilyen problémáim voltak pár éve, bár akkor én is idegeskedtem emiatt. Szolizz, az szárítja őket, vagy kendd be bőrradírral. Esetleg egyél kevesebb csokit, magvakat, nagyon zsíros kaját és ne igyál túl sok kólát sem. De ha nem sok van, meg nem nagyok, akkor szerintem semmi gond nincs :)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!