Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak 25 évesen ha még szűz vagyok?
25 éves férfi vagyok és még nem szexeltem se nem csókolóztam és mostanság ez az egész kezd nagyon idegesíteni.
És azon gondolkodom, hogy elmegyek egy k.rvához és lesz ami lesz... Szerintetek ez jó ötlet?
ilyesmire találták ki a szakmájukat.
mire vársz még?
"azzal, hogy elmész prostihoz, mivel leszel előrébb?"
Hogy hogy mivel lesz előrébb? Nem lesz szűz, tudni fogja milyen jó a szex, milyen egy női test, kérlek ennyivel lesz előrébb ami nem kevés :D Menj nyugodtan prostihoz
00:38-as: nyilván nem foglak meggyőzni úgysem, az csak azért írok erre vissza, hogy mások esetleg lássák, és hátha rájuk hat. rád úgysem tudok.
tudni fogja, milyen jó a szex: igen. és? akkor csak mégjobban fog szenvedni a mindennapokban, hogy neki ebből nem jut akármikor. aztán a végén már nem azért fog akarni barátnőt, mert szerelmes, vagy magányos, hanem hogy legyen kit dugni. márpedig vszeg nem lesz annyiszor pénze prostizni, ahányszor rájön. aztán majd lentebb adja, megy az útszéliekhez, és az meg már undorító.
milyen a női test: jó. lát egy nőt meztelenül, tudja hol lesz a lyuk, na bumm. de nem fogja tudni, mi a jó egy nőnek. a prosti megjátssza, hogy jó, még akkor is, ha a pasi amúgy baromi rosszul csinálja. nem fog szólni, hogy rossz, vagy valami, nem kockáztatja a pénzét. úgyhogy igazából ezzel sem tanul semmit.
az ilyen emberek többnyire csak rossz oldalán fogják meg a dolgokat...
pl a kérdező sem társra vágyik, hanem szexpartnerre... és ezt a nők többsége észreveszi, mert másképp viselkedik ilyen célokkal a férfi. és ez azért eléggé akadályozza őket a barátnő találásban.
az is lehet, hogy még nem is próbálkozott közelíteni rendesen lányok felé, nem nagyon ismerkedett...stbstb. először szerintem ezeket kéne rendesen kipróbálni és fejleszteni, nem rögtön rohanni prostihoz.
A prosti azért jó, mert annyival is kevesebb az ismeretlen és így az is kevesebb amitől félhetsz!
A neten van egy szextanárnő nevű prosti aki kifejezetten a szűz fiúkra specializálódott! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!