Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van aki még 30 évesen is szűz?
Figyelt kérdés
2011. júl. 6. 19:46
1/16 Moszuke válasza:
van egy film is, hogy "a 40éves szűz".. szal tuti, hogy van
2/16 anonim válasza:
Aki kómába esett mondjuk 10 évesen, és már 20 éve kómában van, az tuti szűz. Hacsak egy kedves nővérke meg nem lovagolta.
4/16 anonim válasza:
"van egy film is, hogy "a 40éves szűz".. szal tuti, hogy van"
Zseniális a logikád.
Akkor nyilván pókember is van.
5/16 anonim válasza:
van hát :D valamék nap kaptam 1 kis alient tök aranyos bújós meg minden csak hát a macska.. az eltűnt :D
19F
6/16 anonim válasza:
Én ismertem egy srácot ő 35 éves korába vesztette,
bár mondjuk alkoholista.
7/16 anonim válasza:
Alkoholista és szűz? az a párosítás öcsém
8/16 anonim válasza:
az h a fszba sikerült neki ?:D
19F
9/16 WhiteLabel válasza:
micimackó is létezik, a papok, pápa nem szűz, ha mást nem a kisfiúkat tólják.. de csak papíron nem lehet nőjük.
üdv az ördög.
10/16 anonim válasza:
az ördög én vagyok nem te!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!