Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kerjek bocsanatot a lanytol?
Mit csinált az a lány? Áruld el, kérlek:(
Egyébként szerintem ha találkozol vele, hívd félre(már ha valamelyikőtök nem csak egyedül van), csak nem fog nemet mondani, és mondd neki hogy sajnálod amit tettél, nagyon feszült voltál, részben amiatt, amit ő tett veled, mert az neked nagyon rosszul esett. Valahogy így, csak jobban kifejtve:)
Esetleg ha látod rajta hogy normális, kedves, utána megkérdezheted, hogy nincs-e kedve elmenni veled valahova..:) Pl. cukrászda, vagy ilyesmi:P
Ja, és tényleg élőben tedd:) Tőlem a barátom msn-en kért bocsánatot, és egyszerűen .. kiakadtam tőle, hogy arra nincsen pofája hogy fogja magát, lejön, vagy azt mondja hogy gyere ide meg oda ekkor és akkor, aztán ott kér bocsánatot, élőben:S
Remélem sikerül megbeszélni a lánnyal. Majd írj, hogy mi volt:)
Velem is előfordult már főnök, csak nekem úgy volt, hogy megbántottam a csajt, mivel az volt, hogy sértegettem azt a fiút aki tetszik neki (persze azért mert nekem is tetszik ez a lány, hogy ő ezt tudja e, azt nem tudom neked megmondani) és ő ezt elég rossz néven vette, szóval hozzám sem szólt egy jó napig. De aztán odamentem, bocsánatot kértem, hogy tudom, hogy hülye voltam meg minden, meg hogy ha neki ez rosszul esik, akkor többet nem csinálom.
Neked is ezt tudom tanácsolni, hogy kérj őszintén bocsánatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!