Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy fiú a suliban nem hagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy fiú a suliban nem hagy békén és facebookon megkérdezi hogy hogy vagyok és mindig rámír az mit jelent?

Figyelt kérdés
De a suliban nagyon izé velem.
2012. jan. 28. 19:08
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
jo ötlet köszi! csak akkor meglátha és az osztályban kibeszéli és nekem annyi. :(
2012. jan. 28. 20:04
 12/21 anonim ***** válasza:
kibeszéli? de mégis mit? azt h írogatott neked...és akkor mi van? szerinted erre büszke lenne,h csomószor rádírt,te meg lekoptattad...?
2012. jan. 28. 20:08
 13/21 A kérdező kommentje:
nem azt hanem h egy fiuval vagyok
2012. jan. 28. 20:11
 14/21 anonim ***** válasza:

Velem is pont ez van!! :D

Van egy srác, aki nagy lúzer a valósában, mindíg beégeti magát. Az elején csak rámírt, amikor be voltam jelentkezve chatre, egyszer elhívott engem randizni, vagyis úgy hangzott, mintha az lenne, kedvesen lekoptattam, hogy majd máskor. Természetesen eszem ágamban sincs, hogy randizzak vele. Most már akkor is ír, hogyha offline vagyok, komolyan mondom nem merek bejelentkezni chatre!!! :D

Szerintem tuti kedvel téged!

2012. jan. 29. 20:41
 15/21 anonim ***** válasza:
Én is azt találtam ki, hogy összejövök valakivel (utolsó voltam)
2012. jan. 29. 20:42
 16/21 anonim ***** válasza:
utolsó! hajár! elég gáz,h ilyen nyomi facebook arcok vannak,akik a valóságban oda se mernek jönni,csak a facebookon keméynekdnek,jöjj össze ojannal aki a valósbanm is kedves veled
2012. jan. 29. 22:11
 17/21 anonim ***** válasza:

Egyébként manapság annyira degeneráltak lettek az meberek,már bocsánat,hogy ténylegh csak azt a nyomminger faszbukot tudják nyomatni,igen szánalmas,hogy valaki a facebookon kemény legény,a valóságban meg, egy gyáva senki,aki oda sem mer menni a másikhoz,vagy csak,mint itt is látjuk, bántani tudja a másikat. Kivesztek a világból a normális személyes kapcsolatok,már nem is nagyon fordul elő,hogy valaki igazán szeressen valakit,vagy tegyen is érte valamit,gondoskodjon a másikról. Csak a facebook a facebook, aki ott bátor az a valóságban gyáva,fogadjunk,hogy az illető még csak a szemedbe se mer nézni a valóságban.

Ja,kedves kérdező,valamint kommentelő,sikerült már mást találni? mi volt a reakciója a lekoptatott fiúnak?

2012. jan. 29. 22:37
 18/21 anonim ***** válasza:

74% os :DD

Én értem,h mivel szúrtad el drága! Ha azt írtad neki,h majd máskor,ne lepődj meg,h mégjobban teper,mert azt hiszi,csak kelleted magad, a férfi addig teper,amíg knkrétan meg nem mondják neki,h NEM. ha ezt tetted volna,leállt volna az elején,nem írt volna többet hidd el. azt sem értem,egyáltalán miért jelölted be ismerősnek,vagy miért hagytad,h bejelőljön,vagy miért nem törölted ki? Szerintem még a randira is igent mondhattál volna,az ilyen facebook arcok,anniyra gyávák,h el se mentek volna szerintem

2012. jan. 29. 22:43
 19/21 A kérdező kommentje:
Nem sikerült találni és nem is fogok! Már így is elég bajom van, de térjünk vissza a tárgyra!! De am fiun teljesen látszik h az osztályba egy másik lányba teljesen belevan zúgva és szerintem ezt az apró kis fontos részletet kifelejtettem. :O És nem tudom mit jelenthet ez?
2012. jan. 31. 18:18
 20/21 anonim ***** válasza:
leeht ,hogy valamelyik haverjának tetszel de ő akarja kideríteni... Hány évesek vagytok?
2012. febr. 2. 18:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!