Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiú a suliban nem hagy békén és facebookon megkérdezi hogy hogy vagyok és mindig rámír az mit jelent?
azt,hogy facebookon bátrabb mint a valóságban.Tetszel neki,beszélj meg vele találkozót
20F
erre nincs jobb válasz mint amit az első válaszoló irt!! így van kezdeményezz te ha neki nincs semmi a nadrágjában :)
20/F
EZ KOMOLY??????????
NEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!
ÉN UTÁÁÁÁÁÁÁÁÁLOOOOOOOOOOOOOOOOOM!!! :'( :'( :'(
Azt hogy gyáva! Tipikus facebookon kemény legény,de a valóságban egy senki.
Ha valakinek igazán számítasz,az a valóságban kedves veled,a valóságban bókol neked,puszit ad stb.
Az ilyen facebook arcokat jobb mielőbb lekoptatni,gyáva emberek,akik nagy arcank akarják mutatni magukat, ismertem ilyet,csak csajban,aztán amikor rámnyomult annyi fasságot írt ki az üzenőfalamra, h az ismerőseim engem is hülyének néztek miatta...
Koptasd le,én azt mondom! Ha a valóságban nem leég bátor,h kedves legyen veled,akkor csak egy a sok facebookos kamuember közül,nem érdemel meg téged
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!