Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az a férfi aki kezet emel egy nőre?
[link] először is ez a véleményem.
amúgy meg,ha elkezdene ütögetni meg rugdosni,alap,hogy olyat lebasznék,hogy ottmaradna :D azok a szégyen "férfiak" akik hagyják magukat.Sok nyomorult papucs...
20/f
Hát a nővérem pasija megütötte a nővéremet.
Négy Hónap felfüggesztette kaptam a rendreutasításért.
Ostobaság volt ezt írnod.:D Gyenge vagy de azért eltöröd a kezét, nem vagy hiró csajszi. Másrészt azért egy pofon és egy verés között nem kis különbség van. Mindenki azt kapja vissza amit ad. Ha a nőm(vagy bármelyik nő) elkezd ütni vagy rugdosni esetleg tökön rúgna kapna. Szerintem meg az a szégyen, aki ilyen esetben nem üt vissza. Sajnos sok "nő" vissza él ezzel és mint előttem mondták, attól, hogy megadom a nőnek a lehetőséget, hogy megmaradjon a testi épsége még nem tehet velem amit akar.
De mondok más példát: Szélsőséges eset, de ha azt látnám hazajövet, hogy az asszony veri a gyerekem ő is kapna. Vagy énis verjem meg a nőm mert nem fogadott szót nekem? Aki primitívséget ad annak nem jár más. De ha tovább a tökön rúgásból nagyobb bajok is lehetnek és ha valami cafka miatt nem lehetne gyerekem nem úszná meg egy ratyi pofonnal az biztos.:)
ma 17:06
Igazad van, csak ha ezt egy férfi írta volna egyből elküldték volna a pokolba... Egyébként én is ezen az állásponton vagyok, az a baj hogy a női nemet túlságosan is védik, ha egy férfi rákiabál egy nőre egyből ő lesz a perverz állat, a csaj meg az áldozat. Amikor rászolgált rá, a férfiakat is elnyomhatják a nők ugyanúgy, de mégis ők maradnak az áldozatok -.- Ezért is nem megyek bele a nemekről szóló vitákba.
Én hányok azoktól a férfiaktól,akik megverik a nőket.Ez van.Hogyha engem megütne valamelyik,nem tudom,mit csinálnék kínomban.De ha lenne párom és miattam verne meg valakit,hogy megvédjen,azért oda lennék érte:)
Mondjuk az a nő tényleg megérdemelne egy kiadós verést,aki bántja a saját gyerekét.Nők is tudnak köcsögök lenni,azt aláírom.De az ilyenekkel nem kell szóba állni és ennyi,nem lesz verekedés.Mi olyan nehéz ezen?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!