Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol lehet pasizni? (lent bővebb)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet pasizni? (lent bővebb)

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok és nem járok bulizni mert ott annyi lenne az egész h leisszuk magunkat és ennyi meg am se vagyok az a bulizós típus, de szeretnék párt találni mert szeretnék szeretni vkit aki viszontszeret. Nagyon sokan bulikba ismerkednek vagy neten de ez a kettő nekem nem jött be.

Ajánlanátok vmit h hol merre ismerkedhetnék hasonló felfogású srácokkal?

2009. máj. 29. 22:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
51%
Én hullarészegen jöttem össze az asszonnyal, és már 7 éve együtt vagyunk.
2009. máj. 29. 22:49
 2/12 A kérdező kommentje:
köszi biztos aranyos történet lehet de nagyon sokat segítettél vele...pfff
2009. máj. 29. 22:51
 3/12 anonim ***** válasza:
77%
Hátőőő....21. század...ööö sajnos bálokat már nem rendeznek (legalábbis nem annyit, és nem olcsóért). Táncház! Társastánc! Vagy bármilyen tánc! (Latin/standard tánc azért necces, mert oda a nagyon béna srácok mennek- kinézetre se emészthetőek és ritmusérzék szempontjából sem) Bármilyen sportegyesület, itt a nyár szóval jöhet a strand, diákszövetségekbe sok tevékeny srácot találsz, nyári táborok (bár ott is isznak rendesen, de nem kell belemenni). Nézz körül a sulidban, versenyek...stb.
2009. máj. 29. 23:31
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

velem is uez a szitu....

de kutyával jól lehet ismerkedni ;-)

ha van kutyusod vidd sétálni,menj vele kutyasuliba,kutyás találkozóra :D

és ismered a mondást,amilyen a kutya olyan a gazda is :D

2009. máj. 29. 23:33
 5/12 anonim ***** válasza:
60%
Akinek egy pasira se telik az ne válogasson. Ha nem mész bulizni, és nem imserkedsz neten és problémád van akkor nem sírni kell hanem cselekedni.
2009. máj. 29. 23:45
 6/12 anonim ***** válasza:

én srác vagyok (18) és ugyan ez a szitu csak én csajt keresek meg nálam az ivás nem lenne akadály.

De nekem is hasonló gondom van nem sűrűn járok buliba suliban vagy utcán meg nem lehet csajozni :( :)

2009. máj. 29. 23:48
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Sétálj sokat,ha megbámul egy magamfajta jóképű,okos,erős ember akkor nyert ügyed van!Sétálj,de ne a gettóban!
2009. máj. 29. 23:49
 8/12 A kérdező kommentje:

köszi a normális válaszok:) sajnos nincs kutyám :(

nem az h nem telik pasira de akkora fa**fejekkel mint te vagy tuti nem fogok összejönni

2009. máj. 30. 00:14
 9/12 A kérdező kommentje:
ezt a 23:45-nek szántam
2009. máj. 30. 00:15
 10/12 anonim ***** válasza:

Hát nehéz a helyzet, mivel magam is hasonló mentalitású vagyok. De talán, a suliban, könyvtárban, normálisabb koncerteken. Vagy ha pesti vagy a deák ferenc téren állandóan vannak fiatalok. Ott aztán vannak pasik, és nem isznak legalábbis nagy részük. 21/f

Remélem segítettem.

2009. máj. 30. 00:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!