Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet pasizni? (lent bővebb)
17 éves lány vagyok és nem járok bulizni mert ott annyi lenne az egész h leisszuk magunkat és ennyi meg am se vagyok az a bulizós típus, de szeretnék párt találni mert szeretnék szeretni vkit aki viszontszeret. Nagyon sokan bulikba ismerkednek vagy neten de ez a kettő nekem nem jött be.
Ajánlanátok vmit h hol merre ismerkedhetnék hasonló felfogású srácokkal?
velem is uez a szitu....
de kutyával jól lehet ismerkedni ;-)
ha van kutyusod vidd sétálni,menj vele kutyasuliba,kutyás találkozóra :D
és ismered a mondást,amilyen a kutya olyan a gazda is :D
én srác vagyok (18) és ugyan ez a szitu csak én csajt keresek meg nálam az ivás nem lenne akadály.
De nekem is hasonló gondom van nem sűrűn járok buliba suliban vagy utcán meg nem lehet csajozni :( :)
köszi a normális válaszok:) sajnos nincs kutyám :(
nem az h nem telik pasira de akkora fa**fejekkel mint te vagy tuti nem fogok összejönni
Hát nehéz a helyzet, mivel magam is hasonló mentalitású vagyok. De talán, a suliban, könyvtárban, normálisabb koncerteken. Vagy ha pesti vagy a deák ferenc téren állandóan vannak fiatalok. Ott aztán vannak pasik, és nem isznak legalábbis nagy részük. 21/f
Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!