Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Létezik ilyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Létezik ilyen?

Figyelt kérdés
Volt már nektek olyan, hogy meglátatok egy fiút, és egyből "utáltátok"? Mondjuk egy olyan fiú aki nem ronda meg nincs semmi különleges vele, hogy az első pillanattól kezdve unszinpatikus volt nektek?
2012. jan. 28. 15:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ilyen már nekem is volt. Engem nem a kinézet irritált,hanem az arckifejezés...
2012. jan. 30. 22:53
 12/17 anonim ***** válasza:
velem is volt ilyen
2012. jan. 30. 23:20
 13/17 anonim ***** válasza:

Ilyen dolgokra képes az emberi testbeszéd :D

Az emberek viselkedése, gesztusai remekül tükrözik a belsőt, a személyiséget, az illető érzéseit. Elég megnézni a testtartását. Ha megfeszülnek az izmai, akkor belül is feszült, szorong. Ha lazán jár, mint a menő csávók, akkor magabiztosságot nyert. A hangján is egyből hallatszik a beképzeltség, félelem, fáradtság.

Ha a másik személy ezekre a jelekre tudat alatt érzékeny, akkor kialakulhat ez az "utálat első látásra".

Vannak érdekes könyvek ilyen témában, hogy például mikre érdemes figyelni beszélgetés közben stb

2012. jan. 31. 00:08
 14/17 anonim ***** válasza:
eleve unszimpatikus volt a pasi gondolkodásmódja, okoskodott össze-vissza, pedig nem volt agyas, és ráadásul még oda is volt értem. de nem utáltam, csak nem szerettem vele érintkezni
2012. márc. 10. 12:30
 15/17 anonim ***** válasza:
hát igen volt... régen egy osztálytársam, aki azért taszított annyira mert olyan volt, hogy nehéz elmondani, de nem volt saját véleménye semmiről, és azt hitte h attól h mások irányítását (persze a többi fiúét akik mindig csak jót röhögtek rajta) követi, vagy lemajmolja őket, attól ő menőbb lesz. aztán ráadásul egy ideig szerelmes volt belém, akkor nagyon megbántottam... azóta is utál, de ez kicsit kölcsönös 20 l
2012. márc. 10. 12:32
 16/17 anonim ***** válasza:
Én mindenkivel így vagyok. Amíg meg nem ismerem, addig nem is szimpatikus, általában előbb-utóbb mindenkit megkedvelek, de vannak kivételek.
2012. márc. 10. 21:45
 17/17 anonim ***** válasza:
Igen!
2012. ápr. 15. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!