Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szeretitek a spermát?
Én nem undorodok tőle,
és mindig más az íze.
Lányok! én sem mondom rátok ,hogy prűdek vagytok. Ti sem ítéljetek el azért mert én a számba veszem és le is nyelem. Még nem láttátok a pasitok arcát akkor amikor megtörténik.
Ha nem szereted, akkor ne csináld, de mondogassátok hogy undorító, meg pfuj. És amikor a srác megy a combotok közé? Az nem baj? Nem undorító? Testnedvek ott is vannak.
Senki nem szólt le téged kedves utolsó. Egyszerűen csak azt mondtuk, hogy számunkra undorító. Sajnálom, hogy ezt személyes sértésnek vetted.
A női testnedvek, azért teljesen más jellegűek, ezt te is beláthatod. :) Belőlünk nem jön egy deci ragacsos lötty egyhuzamban. Normális férfi nem is fog ezzel a szöveggel jönni, mert ő is belátja, hogy ez így van.
Én nem vagyok prűd, nem zárkózom el dolgoktól. Annyit mondok, hogy vegye ő a szájába, nyelje le, és ha azt mondja, hogy oké, akkor talán még ki is próbálom. (igen, én már megízleltem a saját "cuccomat")
Hogy te mit veszel a szádba, az pedig a magányügyed, mint ahogy az enyém is az, hogy mit nem.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!