Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki mennyire tudta lebeszélni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki mennyire tudta lebeszélni magát a szerelméről?

Figyelt kérdés
Mi úgy vagyunk együtt, hogy igazából nem lehetne. Az lényegtelen, hogy miért. Próbálom bebeszélni magamnak, hogy nem is érdekel és, hogy nem szeretem, de kicsit feleslegesnek érzem.Van valaki még ilyen helyzetben?
2012. jan. 28. 10:12
 1/5 anonim ***** válasza:

A szerelemről nem tudod lebeszélni magadat!

Az lehet, hogy beteljesületlen, de szerelem.

És éppen ilyenben vagyok én is.

2012. jan. 28. 10:13
 2/5 anonim ***** válasza:
En...de en ne vagyok egyutt a pasival, meg o amugy is magasrol leszar...de nalam ez a lebeszeles mukodik, mert kezdem megutalni a pasit, de nagyon.
2012. jan. 28. 10:38
 3/5 anonim ***** válasza:
Miert kell valakit megutalni azert mert nem erdeklodik irantad. Kresni kell mast. Rengeteg egyedulallo pasi rohangal, csak meg kell oket talalni. Minnel tobbet vagy emberek kozt annal nagyonn lesy ugye az eselyed es ezzel le is beszeled magad es el is felejted. Sok sikert mind a kettotoknek.
2012. jan. 28. 11:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Kosz...de azt hiszem inkabb vegzek magammal
2012. jan. 28. 11:37
 5/5 anonim ***** válasza:
86%-os vagy, tehat nem lehet kulonosebb baj nalad... sot! Nem hiszem hogy ez a jo megoldas, plane nem egy pasi miatt. Igen fontos ertekek vannak az ellenekzo nemen felul is. Kicsit gondolkozz el es probalj valamit csinalni az ertekrendeddel. Eloszor is a TV-d vagd ki az ablakon es ne olvass ujsagot. NE adj mas ember negativ velemenyere semilyen szinten. Ami mindenek felett a legfontosabb, amit korabban is leirtam: emberek koze kell menni.
2012. jan. 28. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!