Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti megmondjátok egy lánynak őszintén ha ronda?
Ha tényleg ronda, és rég nem a "nem igazán tetszel" kategória?
Csak mert én az vagyok és rengetegen mondták rosszindulatból és a hátam mögött. Ha rákérdezek, akkor mindenki ködösít, "valakinek biztos te vagy a legszebb" stb...
Szerintem az őszinteség becsülendő és nem bántódnék meg olyanon, amivel amúgy is tisztában vagyok.
Nekem volt egy ronda barátnőm a gimiben. nagyon jó fej volt, most is az.
Az anyukám elvitte őt egy ilyen átváltoztató szalonba, ahol kisminkelték, megváltoztatták a frizuráját, ruhákat adtak rá. Kapott egy koronát két fugára és kész volt.
Mindenki kész volt, amikor bejött másfél hét múlva az osztályba. Láttátok volna a srácok tekintetét. És ezt az egészet az anyukán intézte. Olyan boldogok voltunk, hogy le sem lehet írni. Én azt mondom, hogy odafigyeléssel mindenkin lehet javítani. Azért a barátnőmet előtte is szerették. Persze ezután volt olyan aki megutálta, mert a pasija rá akart szállni a barátnőmre. Keress ilyen helyet te is. Segítenek hidd el. Persze nem olcsó.
F: - Nem fájt?
L: - Micsoda?
F: - Mikor leestél a mennyországból...
L: - Jaj de aranyos vagy :3
F: - ..., mert elég durván néz ki az arcod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!