Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy rendes lány vagyok, és különösebben nem figyel rám senki. Ha egy szemét k*rva leszek, akkor majd felfigyelnek rám?
Eddigi tapasztalataim szerint mindenkinek tahó (mert az valójában határozott), gyökér menőgyerekek kellenek, most akkor legyek én is az? Ne add fel önmagadat senkiért se. Hidd el vannak még akiknek normális lány kell (pl. én). Tudom, hogy nehéz így, főleg a Te korodban, de ez márcsak ilyen... légy erős.
21/F
"Eddigi tapasztalataim szerint mindenkinek az kell."
Pedig tényleg vannak kivételek. Én összetenném a két kezem egy valóban normális lányért. De olyan kevesen vagytok...
A rendes fiúknak rendes lány kell de ehhez az is hozzátartozik hogy jól nézzen ki. Nem csak az néz ki jól aki "k*rva".
Pár hónapja felfigyeltem egy lányra aki gyönyörűen néz ki és szerencsére egy rendes lány, kár hogy nem érdeklem őt:(
Nemrég egy kicsit k*rvás lány nyomult rám buliba. Nem nézett ki rosszul de engem nem vonzanak az ilyen lányok.
Lehet hogy az utóbbira sok fiú felfigyel de vajon hány normális kapcsolata lesz? Ha jól nézel ki akkor biztos hamarosan találsz magadnak valakit aki szeret.
lelked rajta.
aki qrvának áll, azt megb@sszák.
nem szeretik, tisztelik, értékelik - megb@sszák.
persze nyilván te leszel majd a kivétel...
semmi más ötleted nincs, hogy miért happolják el előled olyan könnyen a srácokat?
egyszer fanyalodtam rá egy ilyen ingyen ribire, már eleve úgy mutatták be, hogy sima ügy. azt a nevetséges vergődést utána, hívogatás, "ugyetalálkozunkmég"...
kicsi a világ, hamar híred lesz, azt meg nehéz lemosni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!