Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vagyok ennyire félénk?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok ennyire félénk? Hogy változtassak rajta?

Figyelt kérdés

Egy fiú udvarol nekem, el is hívott már, de azt mondtam, hogy szeretném, ha egyik bnőm is jönne velünk. Nem merek kettesben lenni vele, mert akkor nagyon zavarban vagyok. De viszont..imádom a közelségét. Legszívesebben a nyakába ugranék és nagyon vágyom az ölelésére.

Mit csináljak, hogy ne legyek ennyire félős? Nagyon félek, hogy a félénkségem miatt "le fog mondani" rólam.

(Nem volt még kapcsolatom.)

2012. jan. 27. 20:14
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Még ölelni sem öleltem meg őt. Puszi nem menne!

Pedig meg szeretném tenni, csak félek.

2012. jan. 27. 21:11
 12/18 anonim ***** válasza:
:) Értem, de ez úgy, ha ott lesztek, talán ösztönös lesz, ha meg kell történnie, meg fog az történni. :)
2012. jan. 27. 23:46
 13/18 anonim ***** válasza:

En is felenk vagyok es zavarba jovok ha kettesben vagyok egy fiuval:D

De azert van egy baratom:) o az elso igazi baratom..kepzeld el hogy en is igy voltam..megakartam csokolni de nem mertem:D ot alltunk a margitszigeten es szegenykem kicsit besertodott:)

Ekkor megoleltuk egymast erot vettem es megcsokoltuk egymast:)

Azutan belesugta a fulembe hogy nagyon szeret es nem baj ha meg sok kihivas lesz:) mert kulonleges vagyok:)

na onnantol kezdve mar konnyebben megy a csok is:) de en inkabb oleles parti vagyok:D nagyon szeretem megolelni ot:$$

Nem tudom mennyire volt hasznos a tortenetem de remelem azert valamilyen szinten tudtam segiteni:D

a lenyeg az hogy en is olyan vagyok mint te de valahogy ezt szeretik bennem a pasik:D. Es tenyleg nyugi::)))

Mellesleg en is elvittem. gyszer

2012. jan. 28. 10:06
 14/18 anonim ***** válasza:

Telorol vagyok bocsiii:))

Veletlenul kuldtem el. Folytatom ha nem baj:D

na szoval....

Egyszer en is elvittem ket baratnomet amikor taliztam egy fiuval..lathatoan nem esett jol neki..tehat probalj erot meriteni magadbol es menj el egyedul!!:)

nem lesz baj...hidd el:D majd minden jon magatol:D

2012. jan. 28. 10:09
 15/18 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló: mióta vagytok együtt? Korotok megmondanád?
2012. jan. 28. 19:33
 16/18 kovpet ***** válasza:

Akkor tart majd hülyének, ha viszed a barátnődet :)

Jó már, hogy nem anyukáddal mész randizni :)

Az őszinteség az egyetlen járható út hosszútávon. A félénkség meg elmúlik 1-2 alkalom után úgyis.

2012. jan. 28. 20:49
 17/18 A kérdező kommentje:

Csak ez így olyan rossz. Mert tényleg imádom a közelségét, amikor megérint..mégis félek.

Egyébként bnőm nem tudott eljönni. Így kettesben maradtunk, és sokszor fogta meg a derekam, meg bókolt nekem.

2012. jan. 28. 21:19
 18/18 kovpet ***** válasza:
Na, akkor minden rendben van. Szépen kialakul ez, később már nem fogsz félni.
2012. jan. 28. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!