Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tampon vagy Betét?

Figyelt kérdés
Ti melyiket pártolátok?Korotok?:D
2012. jan. 27. 20:03
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
41%

Hát errol vitatkozhatnánk mert a tampon higiénikusabb. a vér nem érintkezik levegovel tehat nem kerul bele bomlást és fertozést okozó korokozók.

Persze ott a tss ami idoben észre véve kezelheto. Abba meg lehet h neked is volt hibád h bajod lett. De ha nem akkor is baromi ritka lehet

2012. jan. 27. 20:41
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de hogy ne érintkezne már a levegővel meg a kórokozókkal? A hüvely nem légmentes, ráadásul van saját baktériumrendszere. Elég elmenni egyszer mosdóba, és a kórokozók máris felkúsznak a tamponig, ami nagyon jó táptalaj nekik a következő cseréig. És itt jövök a képbe én, a szerencsétlen, aki hiába cserélt mindig időben tampont, mégis sikerült addig irritálnia a méhszáját vele, amíg ki nem alakult a méhszájseb. Kérdezz meg nyugodtan egy nőgyógyászt, azt fogja mondani, hogy a tampon kevésbé higiénikus.
2012. jan. 27. 20:59
 13/22 anonim ***** válasza:
20%
én megkérdeztem a nőgyógyászom erről pár éve, és azt mondta, hogy a tampon higénikusabb. dehát érthető is. a betét ott melegszik a lábad között, dörzsölődik a szeméremajkaidhoz... fujjj.
2012. jan. 27. 21:01
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

A tamponnak az a hátránya, hogy minden nedvességet felszív, nem csak a vért és ezért kiszárítja a hüvelyt. Én is tampont használok, amig erősebb a vérzés, de utána csak betétet.

21/l

2012. jan. 27. 21:50
 15/22 anonim ***** válasza:
33%

Én a tampont szeretem. Ha betétet használok, annyira kényelmetlenül érzem magam.

21

Hamvas Ferenc (nőgyógyász ezt írta):

A tampon biztosan nem okoz sem fertőzést, sem allergizáló hatását nem ismerem, a betétnek lehet viszont allergizáló hatása.

2012. jan. 27. 22:43
 16/22 anonim ***** válasza:
84%

Könyörgöm, nem kell egymást győzködni. Nekem kényelmesebb a betét, mert csak. Tudom, hogy nem ázok át, mert felfogja, és nincs semmi undorító abban, hogy kijön a vér, és hozzáér a szeméremajakaidhoz. Ennyi erővel az, hogy feldugsz egy vattadarabot magadnak, ami órákig a hüvelyedben van, miért nem borzaszt el?

Mindenki használja azt, ami jól esik neki...

2012. jan. 27. 23:08
 17/22 anonim ***** válasza:
62%

Tampon.

19/L

2012. jan. 27. 23:08
 18/22 anonim ***** válasza:
51%
23:08-as, te kezdtél el jönni a tampon higiéniátlanságával.
2012. jan. 28. 00:28
 19/22 anonim ***** válasza:
Nem én voltam... elég csak a százalékokat is megnézni, bár nincsenek kint nicknevek.
2012. jan. 28. 10:03
 20/22 anonim ***** válasza:
51%
ezesetben bocsi, nem mentem vissza megnézni a százalékokat:)
2012. jan. 28. 11:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!