Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom megfogalmazni pontosa a kérdésem, de segítségre van szükségem?
Legalábbis minimum véleményre, esetleg tanácsra.
Mindkét szülő tanult, de nem keresnek kiemelkedően..sőt.
Svájci frank alapú hitelünk van, jelzálog alapon. 2éve nagyon rosszul élünk(nem a megszokott színvonalon), viszont Én növök és a társadalom különböző értékrendjeinek meg kell felelnem ahhoz, hogy "normális" életet élhessek.[jó öltözék, egy kisebb anyagi háttér egyéb kiadásokra]
Viszont ezekre sajnos nem telik, így értéktelennek hiszem magam, és nem tartom magam képesnek/elégnek egy barátnőhöz.
Sajnos mindig előretekintő vagyok, és azért sem próbálkozok lányoknál, mert tisztában vagyok azzal, hogy több részből is ciki lenne -számomra-. Elsősorban nem tudnék semmit nyújtani Neki, másrészről rosszul is érezném magam emiatt.
Összességében nem tartom magam elégnek ahhoz, hogy barátnőm legyen, de szerintem már vágyom rá.
-Igen, ennek a legfőbb oka anyagi.- -> Ne mondja senki, hogy egy kapcsolatban nem fontos a pénztárca mérete. Nyilván nem a legfontosabb az én koromban(lejjebb), de talán a külsőségek[öltözék, stílus,telefon,parfüm, extra kiadások] a legfontosabbak, s mérvadóak egy párválasztásban..
17F.
Diákmunka papíron van 16.életévtől, gyakorlatilag csak 18+-tól tudsz kapni, de még akkor is kétesélyes.
Ez nem így működik, ahogy elképzelitek.. -sajnos-.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!