Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom megfogalmazni pontosa a kérdésem, de segítségre van szükségem?
Legalábbis minimum véleményre, esetleg tanácsra.
Mindkét szülő tanult, de nem keresnek kiemelkedően..sőt.
Svájci frank alapú hitelünk van, jelzálog alapon. 2éve nagyon rosszul élünk(nem a megszokott színvonalon), viszont Én növök és a társadalom különböző értékrendjeinek meg kell felelnem ahhoz, hogy "normális" életet élhessek.[jó öltözék, egy kisebb anyagi háttér egyéb kiadásokra]
Viszont ezekre sajnos nem telik, így értéktelennek hiszem magam, és nem tartom magam képesnek/elégnek egy barátnőhöz.
Sajnos mindig előretekintő vagyok, és azért sem próbálkozok lányoknál, mert tisztában vagyok azzal, hogy több részből is ciki lenne -számomra-. Elsősorban nem tudnék semmit nyújtani Neki, másrészről rosszul is érezném magam emiatt.
Összességében nem tartom magam elégnek ahhoz, hogy barátnőm legyen, de szerintem már vágyom rá.
-Igen, ennek a legfőbb oka anyagi.- -> Ne mondja senki, hogy egy kapcsolatban nem fontos a pénztárca mérete. Nyilván nem a legfontosabb az én koromban(lejjebb), de talán a külsőségek[öltözék, stílus,telefon,parfüm, extra kiadások] a legfontosabbak, s mérvadóak egy párválasztásban..
17F.
Hat en megertelek. Mi meg regebben voltunk szegenyebbek, most meg ugy vagyunk, hogy nagyjabol mindent megvehetek amire szuksegem van. Szoval regebben en is ilyen gatlasokkal voltam tele mivel nem volt valami fenyes a helyzetunk, szegyeltem pl. felhivni a lakasunkra a baratokat mivel elegge ramaty helyen laktunk. No aztan meg az oltozkodes is gondot jelentett. Nem tudtam annyit a kulsomre forditani, mint amennyit szerettem volna. En is ugy ereztem, hogy hogyan is kellenek igy valakinek, ha sosem tudok meg magamnak sem megfelelni,ami a kulsosegeket illeti, nemhogy masoknak megtudjak. Lehet sokan le fognak most ugatni, de azert az ember penzugyi helyzete igenis befolyasolja az eletet a szerelem teren is. Most nem arrol van szo, hogy penzesnek kell lenni, mert csak akkor tapadnak rad a csajok, hanem egyszeruen arrol, hogy legyen az embernek egy kis anyagi hattere, hogy neha pl. elvihesse a baratjat, baratnojet kiruccanni, mert elegge ellaposodik a kapcsolat, ha csak folyamatosan otthon uldogelnek, mert semmire sem telik. Persze vannak olyan tevekenysegek, amikhez nem szukseges a penz, de azert nem lehet mindig tarsasjatekozni, mert az ingyen van. Ami meg az oltozkodest illeti nem az a lenyeg, hogy markas cuccokat vegyel, en sem veszek azt, pedig most megengedhetem magamnak, de azert egy kicsit megis meg kell probalni kovetni a divatot. Igenis a csajok megnezik, hogy pl. milyen cipo van egy pasi laban, es igenis egy jo parfum is egy olyan elem lehet, amivel felhivhatod magadra a figyelmet. Akarki akarmit mondom manapsag penz is kell, hogy megfelelhessunk a tarsadalmi elvarasoknak, de legfokeppen onmagunknak. Az en peldam igazolja a legjobban, hogy igenis lenyeges, hogy az embernek legyen penze, amit a kulsejenek apolasara kolthet. Regebb egyszeruen nem volt ra penzem, hogy megengedhessem magamnak, hogy jol nezek ki, oke, hogy szep vonasaim vannak, de a ruhaim teljesen romboltak az osszkepet. Amiota meg van penzunk egezsegesebben is tudok elni, uszni es edzeni jarok, szoval van lehetosegem a kulsom apolasara es amelett, hogy jobban erzem magam a boromben, konnyebben beilleszkedek egy uj tarsasagba, s azota a pasik is teljesen mas szemmel neznek ram. Szerintem neked kellene tenned a helyzet ellen, maskent nem sok valtozas varhato...pl. esetleg valami nyari melot kellene keresni a vakacioban, s abbol a penzbol valamennyit gondolom magadra kolthetnel. Kivanok minden jot neked, s remelem megoldodik a helyzeted.
20 L
Köszi a sok reakciót..:)
Mégegyszer kihangsúlyoznám, az én generációmnak a külsőség nagyon fontos szempont, akár tetszik akár nem. Nagyon ritka az a lány, akinek mindegy hogy milyen öltözékben, kiegészítőkkel jelensz meg. S ezzel nem azt mondtam, hogy a naponta változó divatot kell követni, hanem azt, hogy azért lépést kell tartani a dologgal, hogy alfa-hímként tekintsenek rám. Ha ez megvan, innentől indulok tisztalappal és innentől van esélyem.
Na töki.... tudod-e, hogy nagyon el vagy tévedve....
Azok alapján amit írtál, és ahogy írtad az az érzés alakult ki bennem, hogy SZNOB vagy!! Így... nagybetűvel. Öltözék, stílus parfüm. De sokat kell még tanulnod a nőkről. Igen.. ezek is kellenek. De ezek csak apróságok. Érted? Nem ezeken fog múlni a barátnőd, ráadásul stílust pénzért soha nem kapsz. Maximum akkor, ha metroszexuális b.zinak akarsz öltözni. Figyelj. Nekem 2 éve elvitte a cégem a válság. Rájöttem, hogy ez egész életem rossz úton halad. Minden feladva az ország másik végébe költöztem, hogy megvalósítsam önmagam. Megismertem egy csodás Nőt. És szinte nincstelenként hódítottam meg. Se kocsi, se semmi. Még azt is elmondtam neki, hogy milyen helyzetben vagyok. Hogy ne érje meglepetés. És mi történt? Közölte vele, hogy nálam férfiasabb embert még nem látott, és ilyen őszintét sem.
Ne a pénzzel akarj nőt fogni mert az k.rva... Ha komoly nőt keresel, akkor legyél te is komoly. Legyen stílusod pénz nélkül is. Add önmagad. És ne foss be azért mert nincs kitömve a tárcád. Annyi meg úgyis van, hogy elvidd moziba, vagy múzeumba néha. Diszkóba, vacsorázni vagy ahova akarod. Viszont nem kell magad mellett kitartott k.rvát tartani, ha érted mire gondolok.
Főzz neki néha, keress ingyenes programokat, tele van velük a világ. Légy figyelmes, előzékeny. Légy FÉRFI b@szod... és ne rinyálj hülyeségeken...
27/F
Kedves Skydrive,
Ne haragudj, de mi nem egy generációban élünk. Nagyon örülök, hogy neked sikerült megtalálni életed párját teljes őszinteséggel, de ez az én koromban nem működik és nem is fog működni soha. Az én generációm 90%-ának már csak a külsőség számít, elérkeztünk az igazi kapitalizmus korába.
Ha tetszik, ha nem.. ez így van. Meg kell értenie mindenkinek, hogy az marad talpon akinek van pénze. Nem értem miért nem lehet felfogni ezt..[ez egyelőre az én generációmtól vonatkozik..]
Anonymous girl,
Mégis hogy fogadjon el más(külsőség..) ha még magamat sem tudom ? Már sokszor depressziósnak érzem magam amiatt, amit a tükörben látok. Tudom és látom, hogy nem ennyi van bennem, de egyszerűen nincs rá módom hogy kihozzam magamból a maximumot.
Kérdező!
Létezik a diákmunka, ha ügyes vagy akár havi 30-40 ezret is összeszedhetsz. Ezt a pénzt arra költöd amire akarod, ruhára, csajozásra, mozira, bulira stb. Erre még nem gondoltál?
Tudom sz*r amikor le van égve az ember, de ha elmondod a csajnak, hogy "figyu nem állok a legjobban anyagiakban" a normálisabbja megérti.
Kedves Kérdező!
Először is: nincs "r" a nevemben :D
Másodszor: mikor összejött az a nő akkor még csak 25 voltam, az illető 20. Azt hiszem ez már közelebb van a korosztályodhoz. Pénz kell. Ennél semmi sem természetesebb. De hogy pénzzel csábíts el valakit, nos az enyhén szólva is butaság. Vagy inkább önbizalomhiány. És ezt nem rosszindulatból írom. Elképzelhető, hogy te eddig rózsadombi villákban partiztál hétről hétre. Nos egy olyan környezetben nem csodálom, hogy ilyen tapasztalataid vannak. De hidd el, a normál középosztály nem olyan sznob, hogy a pénzt nézze egy srácon. Vannak fiatal ismerőseim. Vagyis fiatalabbak mint én, mert én sem vagyok azért öreg :D Van közöttük nem egy aki korodbeli. 17-19 évesek is. Vannak köztük pénzre hajtó r.bancok, de róluk messziről megmondod. És vannak köztük egészséges, normális emberek. Olyanok, akik nem a pénz lapján döntenek, hanem az alapján, hogy ki a pénz gazdája.
Ismétlem: fontos a pénz egy bizonyos szinten. De pénzel hódinai sztem balf.szság. Nekem ment nélküle, és jó érzés, hogy velem maradt míg egyenesbe jöttem.
És ami a legfontosabb: ha továbbra is ezen rinyálsz akkor nem azért nem lesz nőd, mert nincs pénzed, hanem azért mert a nők azok férfiakat keresnek. Nem kislányokat. Ezt hidd el nekem. Megmozgatja őket a pénz. De van ami a pénznél is sokkal jobban. Majd rájössz ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!