Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy viselitek agglegény/vénlány életet?
azok válaszát várom akiknek nincs és nagy eséllyel nem is lesz már soha párkapcsolatuk.
Örülsz ennek az "életformának" vagy nem szeretsz egyedülálló lenni?
11:25
Verd ki a fejedből ezt az öngyilkolósdit. Nem függhetsz ennyire másoktól, hogy az életed azon múlik, mi a véleménye rólad a nőknek. (A nők természetesen megérzik, ha egy férfi önállótlan, és ez rendesen taszítja is őket. Ugyancsak érzik rajtad, hogy megalázkodsz velük szemben, felsőbbrendűnek érzed őket magadnál, és ez is taszítja őket.)
Onnantól kezdve lenne esélyed a nőknél, ha nem éreznéd úgy, hogy rájuk vagy szorulva. Ezt ideje megtanulnod (más ösztönösen tudja vagy 10-es évei végén megtanulja).
az utolsó válaszolónak igaza van
köszi a válaszokat
11:31: Más a tízes évei végére már 2 kapcsolaton túl van.
Ha 30 éves koromban én is zérónál fogok tartani, csatlakozok az előtted szólóhoz... Az biztos...
Ez a ne függj másoktól duma már baromi unalmas... A 27 éves baszod. Szerited ha eddig mástól függöt, hogy élt idáig?...
Én sem függök senkitől. De én sem szándékozom még 30 évet leélni egyedül. Remélem így képes vagy felfogni...
21F
01:04
"Ha 30 éves koromban én is zérónál fogok tartani, csatlakozok az előtted szólóhoz... Az biztos...
Ez a ne függj másoktól duma már baromi unalmas..."
Lehet, hogy "unalmas", de pont most példázod, hogy mennyire igaz. (A 2x2=4 is "unalmas".)
Szarul..nehezen esek szerelembe ezért még mindig egyedül vagyok.Eddig csak 2x voltam szerelmes,de egyik sem jött össze..Kezdek megbolondulni!
24/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!