Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz hogy a nagymellű nők nem tudnak hason aludni?
Figyelt kérdés
sztem ez hülyeség mert nekem is "nagy" van és semmi gondom nincs a hason alvással!:)2009. máj. 29. 11:01
1/9 anonim válasza:
Hát pedig igaz! Akinek olyan nagy, az nem tud, mert nem kap levegőt.
2/9 anonim válasza:
relatív hogy ki számít már nagymellű nőnek, hogy honnan kezdődik, hogy na ez most nagy...van akinek a 90/C a nagy valaki csak a 100/D-től tartja nagynak...nekem 95/C-s mégis tudok hason aludni...szóval, szerintem embere válogatja ki mit tart nagynak...
3/9 anonim válasza:
Mit értesz az "Olyan nagy"?-ra Nekem is nagy mellem van,és én például imádok hason fekve aludni...(95/C) De ott volt Lollo Ferrari aki arról volt híres,hogy neki volt a világ legnagyobb melle(szilikonos)..Ő tuti nem tudott hason aludni..
4/9 anonim válasza:
11.12.es vagyok megint.Itt a link mert az előbbit nem nyitja meg.
5/9 anonim válasza:
nekem 85/D és énis tudok :DDD
17/L
6/9 anonim válasza:
Igazad van. Baromság, nekem is nagy van és tudok, sőt úgy alszok a legjobban.
7/9 anonim válasza:
nekem 95/D-s, de simán tudok hason aludni..sőt, csak úgy szeretek. :)
8/9 anonim válasza:
Szerintem ez nem a mellmérettel függ össze. Fiúk közt is van olyan aki tud hason aludni, de háton nem. (pl én) Ismerek olyat is aki csak háton tud hason azt mondja megfulladna. És mmivel fiúkról van szó nem a mellen műlik.
9/9 anonim válasza:
Szia! Én csak hason tudok aludni pedig nagy melleim vannak. 75/H. És 19 éves lány vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!