Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetetlen szerelem?!
Figyelt kérdés
Van egy férfi, akivel 8 éve ismerjük egymást, neki felesége van, nekem élettársam! Náluk van egy felnőtt gyerek, nekünk nincs. Közös a társaságunk, egy közös tánc alkalmával elkezdtünk másképp nézni egymásra, a szikra mindíg megvolt, de ez most más! Találkoztunk, nem volt szex, beszélgettünk, csókolóztunk, ennyi! Nagyon nehezen jönnek össze a találkozók, kevés a lehetőség! Viszont én egyre jobban beleszeretek! Ki kellene lépnem ebből amíg nem késő, igaz? Tudom én, csak vágyom a megerősítésre, és ki kellett írnom magamból!
Egy szomorú nő!
2012. jan. 25. 13:42
11/12 A kérdező kommentje:
Tudom, és nem is szeretnék tönkretenni egy családot! Távolj álljon tőlem! De sajnos belebonyolódtam ebbe a dologba, főleg nem akarom elvenni egy "gyerek" apját! Nem lett volna szabad idáig eljutnom!
2012. jan. 26. 12:01
12/12 anonim válasza:
Ha mindketten úgy érzitek, hogy egymással boldogabbak tudnátok lenni, mint a jelenlegi párotokkal, akkor én ezt nem tartom lehetetlen szerelemnek. De ha ez csak egy futó fellángolás akkor hagyd, nem érné meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!