Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Segiiitséééég
Figyelt kérdés
hát az a nagy helyzet hogy rettentő szerelmes vagyok egy pasiba akivel van koztunk valami ...de ez a szerelem sajnos csak plátoi....mit csinaljak hogy belemszeressen ?2012. jan. 24. 18:53
1/9 anonim válasza:
Semmit. Az érzelmeket nem lehet manipulálni.
2/9 pqpqpq válasza:
azt hallottam hogy ha menstruatiodbol valo vert itatsz meg vele beled szeret :)))
3/9 anonim válasza:
és miért csak plátói?? nálad mitől plátói a plátói?? miért nem lehetséges? mi az oka?
4/9 anonim válasza:
Beszélgess,csevegj vele és hozd fel sűrűn a szerelem témát, hogy vajon őt érdekli-e.
5/9 anonim válasza:
Először is ott kezdeném, hogy a plátói szerelem kifejezést tévesen használják, mivel Platón pedofil volt, a többit gondolom érted... Másodszor pedig, ami nem megy, azt nem kell erőltetni, ez van, törődj bele, majd elfelejted...
6/9 GomalFace válasza:
Ki vagy? Lehet, hogy ismerlek.
7/9 anonim válasza:
Én is magamra ismertem a kérdésben, úgyhogy kedves előző, akár engem is ismerhetsz... :) De mi az a valami, ami köztetek van? És hogy érted, hogy plátói? Egyoldalú? Vagy nem lehet belőle semmi?
8/9 A kérdező kommentje:
hat eggyoldaluu...:( nem tudom mi az amit o erez mert allandoan az en erzeseimre kivancsi!!!amugy Timi vagyok mert te ki vagy ?:D
2012. jan. 24. 19:09
9/9 anonim válasza:
írtam neked egy privát üzenetet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!