Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, Ti mennyire szeretitek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, Ti mennyire szeretitek, ha egy fiú franciázik, illetve mennyire vagytok elégedettek a fiúk orális tudásával?

Figyelt kérdés
Köszi, ha 1-10-ig osztályoztok (10 a max) és írtok kort is.

2012. jan. 25. 11:46
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
3ból eddig 1 volt aki úgy csinálta,hogy 1perc alatt elélvezzek.Ő 10/10 volt. A többi olyan 3/10.
2012. jan. 25. 12:44
 12/21 anonim ***** válasza:
# 10 Nem tudom te miről beszélsz még életedben nem nyalt ki senki rendesen csak sajnálni tudlak :D
2012. jan. 25. 12:47
 13/21 anonim ***** válasza:
Mint mondtam, engem nem izgat az oralis szex:) ha lehet, inkabb en csinalom, es nem kerek viszonzast. Nem lehet mindenki ugyanolyan.
2012. jan. 25. 12:48
 14/21 anonim ***** válasza:
8-as vagyok, én sem értem miért kell általánosítani. Soha senkivel nem tudtam elmenni és nem azért, mert pl a jelenlegi párom bármit is rosszul csinál, mert egyáltalán nem. Egyszerűen csak az az inger, amit egy "megfeszített" nyelv tud adni, nekem kevés ahhoz, hogy elmenjek ennyi. Innentől kezdve meg hiába jó a technikája, mert jó... egyáltalán nem ezzel van a gond. Én laza simogatástól sem tudok elmenni, nekem ehhez több kell, ellenben bármilyen más úton pillanatok alatt eltud repíteni a csúcsig, tehát nem hinném, hogy benne lenne a probléma, egyszerűen én ilyen vagyok és kész!
2012. jan. 25. 13:02
 15/21 Gergo_30F ***** válasza:

"az inger, amit egy "megfeszített" nyelv tud adni, nekem kevés"

ez érthető, de ez nem egyenlő az orális szexszel, csak egy fogás abból.

2012. jan. 25. 14:10
 16/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi hozzászólásokat. Nem volt célom, hogy vitát gerjesszek, de szerintem el kellene tudni fogadnia mindenkinek, hogy különbözőek vagyunk.

Várom a további értékelő, illetve értelmes hozzászólásokat.

2012. jan. 25. 14:50
 17/21 anonim ***** válasza:

Nem tudom, h a többi srác, hogy smint csinálja, de a párom ( 1. srác az életemben) nagyon fantazstikusan csinálja. szóval 10/10 de van amikor nem olyan jó akkor is 8/10 de ettől soha nem rosszabb. mindíg nagyon figyelmes és Ő is nagyon szereti csinálni.

Am sztem Én közel sem tudom viszonozni neki... :(

19/L

2012. jan. 27. 10:15
 18/21 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, Én eltudok menni ettől is.. :) :$
2012. jan. 27. 10:16
 19/21 anonim válasza:

9/10

Én sem tudok csak attól elmenni, de simogatástól sem. Ha viszont közben használja a vibrátort (vagy az ujját)... :) Nekem "kint" nem elég.

2012. jan. 28. 01:20
 20/21 anonim ***** válasza:

Ha csak nyal, háát.. úgy nem nagyon tudnék elmenni. - csiklóorgazmus kilőve

de ha közben ujjaz is, te jó isten.. 10-ből 11!

Nagyon eltud intézni. :)

2012. márc. 5. 22:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!