Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szóval elég lenne, ha kicsit k*rvásabbra venném a figurát és fehérneműben pózolnék a tükörben?
A r*bancokat mindenki jobban értékeli akkor is, ha rondák. kicsit undorodnék magamtól és nem az én stílusom, de biztos megérné.
különben "forever alone"
Megéri. Előbb-utóbb megszokod és olyan természetesen fogod viselni az olyan ruhákat, mint a mostaniakat. A szexualitás kifejezése az öltözködésben extrém fontos!!! Viselj sok csilli-villi gyűrűt, nyakláncot, karkötőket... megéri!
25F
én gyűlölöm a ribancokat.
és átlagba a nők 99,9%-át leribancozom.
de tudod mit, igazad van legyél ribanc tartozz te is abba a 99,9%-ba.
te utolsó céda ribanc.
Ugyanmár... és mégis milyen pasikat kapnál meg így? Aki a ribikre bukik. Persze, ha ők kellenek neked, akkor hajrá, ne habozz!
Lehet, szépen, nőiesen öltözni úgy is, hogy nem leszel ribi. Én sem viselkedem kvásan, mégis szeret a barátom és szexinek tart. Nem ezen múlik. Mármint ha nem valami rajcsávót szeretnél.
"Szóval elég lenne, ha kicsit k*rvásabbra venném a figurát és fehérneműben pózolnék a tükörben?"
Az te lennél?
Ha csak dugni akarsz, akkor öltözz rib@ncosan, de ha komoly párkapcsolatot szeretnél máshogy mutasd meg magad.
Egyébként mi a baj veled, miért nem volt még párkapcsolatod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!