Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtatok, ha elegge szeretitek magatokat, nem vagyodtok masok szeretete utan?
Nem azt mondom, attol meg lehet egeszseges kapcsolatotok, sot meg jobb is mert nem sztresszeltek rajta mi lessz egyedul. Pl a feltekenyseg kilove.
Csak azert irom le mert itt is meg a valos eletben is latom mennyire keresnek valakit es szeretethianyosak az emberek.
Velemenyek?
Én ezzel egyet értek. :)
Nem igazán szeretem magamat, szóval a másik irányból tudom megközelíteni a dolgokat. Én a szerelmemet magam helyett szeretem.Kifejezetten szeretetfüggő vagyok...ami szerintem is összekapcsolható azzal, hogy magammal nem tudok teljesen megbékélni.
En most kezdtem el igazan szeretni magamat es tenyleg olyan hatassal van ram mintha ereznem h valaki feltetel nelkul szeret, elfogad akarmit csinalok.
Nagyon felszabadito igy tudok igazan magam lenni.
Utolso aki azt irta, te erzed is a szeretetet, vagy csak "tudod" hogy szereted magad
En viszont keptelen vagyok elfogadni magam es azt hiszem, nyugodtan kijelenthetem, hogy idonkent az onutalatig is el szoktam jutni. Mivel nem tudom magam elfogadni, ezert senkit nem engedek kozel magamhoz es nem is igazan vagyom masok szeretetere... pontosabban inkabb ugy mondanam, hogy keptelen vagyok elfogadni masok szeretetet es kozeledeset.
26/F
6# igen en is igy voltam vele. lepattant rolam amikor masok szeretni probalgak.
Elkezdtem mondogatni, hogy szeretetre melto vagyok, stb. Lehet hogy gazul hangzik de bevalt. Ja de ne csak mond hanem erezd is at.
Annyit igazitanom kell a teorian, hogy csak akkor van igy ha,tokeletesen es feltetel nelkul szereted magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!