Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti szeretitek ha kicsit bunkók vagyunk veletek?
Nem.
Bár, egyesek már a viccelődést is bunkóságnak tekintik, szerintem azért ez bőven belefér. De egyszer próbál meg ok nélkül ténylegesen bunkóskodni velem, repül a fenébe.
Nem szeretem.Bunkó fiúval nem is járnék,én a kedves,megértő,figyelmes fiúka szeretem.Egy olyan embertől aki a világon a legfontosabb,különben is nagyon nagyon rosszul esne,ha bunkón viselkedne velem.Nem tűrném el.
20/L
Szomorú látni, hogy a válaszolók 20-30 év körül vannak. Annyira hiányolom, hogy ilyen érett, értelmes lányok legyenek a korosztályomban... :/
16/F
Én sem szeretem. Van épp elég bunkó ember a világban, már csak az hiányzik hogy az udvarlóm/barátom is olyan legyen.
22/N
Én nem szeretem, de a barátnőm kifejezetten csípi ha bunkók, beképzeltek vele a pasik. Fene se érti...
22/N
Nekem bejön a szarkasztikus humor, ha olyan intelligencia van mögötte, mint dr. House-é :) Azt viszont nem kifejezetten szeretem, ha valaki a szarkazmusát rajtam éli ki.
Az öncélú bunkóskodást viszont kifejezetten rühellem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!