Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan érzékenyek, sértődékenyek a mai fiúk?
azért mert fiúk és nem férfiak.
a férfi az nem sértődékeny és hisztis. a fiú igen
(itt a fiú elnevezés a lelki és szellemi érettségre utal)
Most komolyan, milyen világban élünk??!!!!! A mai fiúk már inkább a régi lányok, a lányok meg már nem is tudom mik.... Annyira megborult a világ értékrendje, hogy néha már azok érzik magukat szarul, akik nem b.zik, metroszexuálisok vagy egyéb agyrémek.... A múltkor is megyek a héven, mikor átellenesen velem szembe leül 2 meleg (egymás ölébe), majd elkezdenek ott smárolni. Hát azért az kiverte nálam a biztosítékot.... Én még a barátnőmmel sem csókolózom tömött helyen, mert szerintem intim, és nem tartozik senkire, hát akkor ők elmehetnek a jó büdös p.csába az undorító viselkedésükkel! Udvariasan szóltam nekik, hogy azért ezt mégsem itt kellene, erre még én lettem lehurrogva... Ha nem lettem volna olyan nyugodt, mint a bika heréje, akkorát leb@szok a "pasinak", hogy megkerüli a földet és tarkón fejeli magát!
Na vissza a témához. Lassan össze kéne szedni a magamfajta normális férfi egyedeket, és felfegyverkezni, mert ez a mai affeminizálódás (van ilyen szó??), na mindegy, elnőiesedés, lassan már veszélyes lesz ránk nézve, és mi is agyhalott SP fanok leszünk akiket beletuszkoltak egy olvasztott PVC csőbe (ami persze lefolyt a térdünkig, így a slimfit ökörség miatt már menekülni sem tudunk), és a csupa Yale, Oxford és Cambridge szökevény Nobel-díj birtokos benzintyúk közül kell életünk párját választanunk. Persze fordulhatunk saját nemünk felé is, ezzel fekete lyukként magunkba szívva valami f@sza nemi fertőzést.
Szerintem papok leszünk, mi normálisak. :(
Én minden esetre bespájzoltam 365 viszonylag értelmes lányt, lesz ami lesz. Majd tőlem lehet őket lízingelni.
17/F
Szerintem azért ilyenek, mert képtelenek elfogadni, hogy a nők is önálló gondolkozó lények, és nem fognak egyből az ágyukba esni, csak mert épp kedvesen viselkedtek velük. Nem tudják elfogadni a visszautasítást, önbizalom hiányosak. Sajnos volt dolgom ilyen sráccal, nem volt szimpatikus már elsőre se... Megkért segítsek neki a szakrajz háziban, amit szívesen megtettem. De ő ezt egyből jelnek vette. Mikor visszautasítottam, lehordott mindennek és azt állította, hogy én játszadoztam vele...
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!