Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ilyen sértődékenyek a pasik!?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen sértődékenyek a pasik!?

Figyelt kérdés
nemrég voltam salsa buliban. Érkezésem után nemsokkal felkért valaki táncolni, de elutasitottam, mert csak most jöttem, akklimatizálódás stb... aztán többször is láttam ugyanazt a pasit, de nem kért fel többet... most ez mi?!
2011. okt. 19. 23:40
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem sértődött meg, csak szart rád a továbbiakban:)
2011. okt. 19. 23:41
 2/15 anonim ***** válasza:
79%
Igen, nagyon helyesen hozzáteszem.
2011. okt. 19. 23:44
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Már az is baj, ha ért a szóból?

NEM=NEM!

Hol itt a gond? Ha elutasítottad, miért várod el, hogy többször próbálkozzon?!

2011. okt. 19. 23:47
 4/15 A kérdező kommentje:
de csak most jöttem, mondtam is neki, hogy később, most jöttem...
2011. okt. 19. 23:49
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

"-Szia, táncolunk?"

Te melyiket válaszoltad?:

A.) "Bocs, most nem."

B.) "Oké, mindjárt csak egy picit szeretnék körülnézni a buliban"

Ha az A-t, akkor nem értem min vagy kiakadva. Épeszű pasi nem fogja még egyszer megkérdezni.

26/F

2011. okt. 19. 23:50
 6/15 anonim ***** válasza:
Ismerve a női kommunikációt, és gerinctelenséget, egy érettebb pasi a "most jöttem, majd később" mondatot egyszerűen lerázásnak, hülye kifogásnak veszi. Elég furcsa lett volna ha ezek után megint odabattyog és felkér? Vagy te azt vártad h majd ez lesz?
2011. okt. 19. 23:51
 7/15 anonim ***** válasza:
Én se mennék oda hozzád, ha 1X nemet mondanál. Ebben a helyzetben ha akartál volna vele táncolni, neked kellett volna odamenni hozzá másodjára. (és alaposan kimagyraázni az első nemet, hogy az másodszor miért lett igen?!)
2011. okt. 19. 23:57
 8/15 A kérdező kommentje:
nahát, ilyenek a pasik... ha valami nem oké, rögtön mennek másik nő után
2011. okt. 20. 00:05
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Elmész Te a pics-ába, de tényleg.

Igen, mi pasik ilyenek vagyunk, még szerencse, hogy a Nök különbek...

Akit egyszer elküldenek az nem fog odamenni, mert úgy gondolja másodjára is el lesz küldve.

2011. okt. 20. 00:10
 10/15 anonim ***** válasza:

Amennyire hajlandóak a nők lekoptatini minket, elég durván sokszor (saját tapasztalat) - pedig tök kedvesen szólítottam meg a lányokat - nem is csoda, ha nem is nézett rád sem többet, én is ezt tenném.

Aztán meg, ha próbálkoznánk még egyszer, még mi lennénk az erőszakos, bunkók.

Nagyon el van sok lány szállva magától, tisztelet a kivételnek.

2011. okt. 20. 00:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!