Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ilyen sértődékenyek a pasik!?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen sértődékenyek a pasik!?

Figyelt kérdés
nemrég voltam salsa buliban. Érkezésem után nemsokkal felkért valaki táncolni, de elutasitottam, mert csak most jöttem, akklimatizálódás stb... aztán többször is láttam ugyanazt a pasit, de nem kért fel többet... most ez mi?!
2011. okt. 19. 23:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

a legtöbben így próbálnának finoman, bántás nélkül elküldeni valakit, visszautasítani.... szóval érthető, hogy inkább nem lottózott, h most akkor te tényleg úgy értetted, ahogy....vagy épp le akartad rázni

esetleg, ha érdekelt, te odamehettél volna később, hogy, na mostmár táncolhatunk...elvégre már felkért egyszer

2011. okt. 20. 00:33
 12/15 anonim ***** válasza:
Sértődékeny? fenét. Nincs kedve rád várni amíg a buli pörög és jut minden ujjára három másik lányka.
2011. okt. 20. 02:00
 13/15 anonim ***** válasza:

szóval elvárnád hogy miután nem mondtál neki még csüngjön rajtad és azt figyelgesse, hogy vajon neked most jó-e? persze ha nem tetszene a srác akkor "húú miért nem érted meg hogy nem" szöveg jönne...

ez kérlek szépen az, hogy a nem, az NEM! nyilván ő egyértelmű nemnek értette, mivel a lányok 84%-a nem mond egyértelműen nemet hanem kitalál valami kamu szöveget, és hozzáteszi hogy majd később pl: "...majd később beszélünk..." de amikor beszélhetnétek akkor inkább levegőnek néz!

2011. okt. 20. 06:46
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de nekem külön pont lett volna, ha a pasi pl picit később megint odajön, és viccesen beszól, hogy pl: "na, akkor akklimatizálódtál már? Mehetünk tácolni?". Én szeretem a bátor pasikat, amint mondtam, az külön jó pont még. Ha előtte nem is tetszett VOLNA, ilyen szöveggel és merészséggel levenne a lábamról. Nem feltétlenül arra gondolok, hogy legyen szenvtelen, és erőszakos. Csak finoman, a nőkkel tudni kell bánni :). És szerintem ez nem egy olyan elutasítás volt, hogy hé, kopjál má' le! Azt megérteném, ha nem merne ujra bepróbálkozni.
2011. okt. 20. 10:18
 15/15 anonim ***** válasza:

az előző hölgy "merészség" teóriájához azért hozzászólnék egy kicsit. vagyis inkább intéznék hozzá egy költői kérdést, hogy vajon honnan lehet tudni hogy az adott lánynak bejön-e ez a "merészség"? vajon hány lánynak tetszene? csak mert személy szerint úgy vettem észre, hogy az első "nem" után szinte az összes lány tolakodásnak-bunkóságnak-nyomulásnak, szánalmas dolognak tartja a második próbálkozást.

az meg a másik, hogy -írták már- ez a majd később duma a legtipikusabb lekoptató szöveg! a lányok tipikusan ilyeneket mondanak ha le akarnak koptatni...

2011. okt. 20. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!