Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Velem van a baj, vagy a világ...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a baj, vagy a világ ilyen korcs?

Figyelt kérdés

Az van, h mindenki kufircol mindenkivel. Nem irigylem senkitől, de mondok pár példát. Egyik munkatársamnak felesége van, 3 gyereke és mégis nem egyszer megcsalta már a feleségét különböző nőcskékkel. Kollégái ugyanúgy.

Én meg itt vagyok egyedül és még ARRA se találok nőt. :( Sose voltam betesz-kivesz-viszlát, mindig is komoly kapcsolatot kerestem, bár lehet épp ez a baj???

2012. jan. 24. 06:47
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
69%
A világ nem korcs, a munkatársaid annak tűnnek. De ez nem zárja ki azt, hogy veled is baj van.
2012. jan. 24. 08:01
 12/18 anonim ***** válasza:
78%
Csak hogy valaki végre a kérdésedre feleljen: a világból kezd kiveszni a méltóság, nem veled van baj. Én is gyakran meg szoktam botránkozni, hogy emberek nyíltan beszélnek arról, hogy épp nős emberrel dugnak, s ez a világon senkit nem zavar., sőt, az az általános elmélet, hogy a szerető hibátlan, nem bűn belelépni mások házasságába... nem értem. Nálatok is, ugye a munkatársad félrejár, de még dicsekszik vele, ha ezt így tudjátok, de nyilván senki nem mondja neki, hogy "ember, rendes feleségeed és 3 gyermeked van, térj észre!" mert ma már ez számít felháborító dolognak, s nem a megcsalás. Undorodom ettől a szabados viselkedéstől én is, és örülök annak, hogy rajtam kívül még vannak egypáran, akik nem szállnak be ebbe az össznépi "mindenki mindenki házastársával lefekszik" játékba...
2012. jan. 24. 08:04
 13/18 anonim ***** válasza:
Azt innen ennyiből nem tudjuk megmondani, hogy miért, de az biztos, hogy veled van a baj. Talán nincs humorod vagy nem vagy elég határozott, túl félénk vagy, nem tudom, ezek találgatások, de az biztos, hogy ha neked nem jön össze semmi kapcsolat terén, akkor magadban kell megkeresd a hibát.
2012. jan. 24. 09:29
 14/18 anonim ***** válasza:

Sajnos valószínűleg veled van a baj. A világ sem tökéletes, és az emberek sem. A kollégáid sem, de Te sem. A világ, és az emberek mindig is ilyenek volta, és ilyenek is lesznek. Van olyan pasi, aki elvesz egy nőt, csak hogy legyen családja, meg kölykei, de más nőknek nem tud ellenállni. Van akinek ezért lelkiismeret furdalása lesz, van akinek viszont nem, és dicsekszik a hódításaival. De általában a feleség ugyanolyan "hibás" ha ennek lehet nevezni, hogy szemet huny felette. Egy idő után rá lehet a stiklikre jönni, aki azt mondja hogy nem, az vak. Tehát zsák a foltját. Aztán vannak olyanok akik azért keresnek szeretőt, mert vacak a házasságuk, és nem tudnak elválni, mert a házat nem lehet megosztani, vagy úgy érzik, nem hagyják, hogy a másik elvigye az addig gyűjtött vagyont. Majd elválnak, mikor a gyerekek felnőnek.

Komoly kapcsolatot nagy nehéz komoly kapcsolatként keresni. Valakivel megismerkedsz, aztán elkezdtek járni, aztán meg majd eldől, hogy mennyire jó együtt. Ekkor derül ki hogy komoly-e vagy nem való komolynak. A kapcsolatok alakulnak, vagy komollyá válnak, vagy nem. Szerintem valóban komoly kapcsolat csak régen kezdődhetett komolynak, hiszen akkor már el kellett venni azt a nőt, hogy közelebbi kapcsolatba lehessen vele kerülni. Aztán vagy jól választottak az emberek, vagy nem, de már nem volt visszaút.

Egyébként magadnak tennél szívességet, ha nem másokkal foglalkoznál, hanem a saját dolgaiddal, és kicsit lazábban vennéd az életet.

2012. jan. 24. 09:43
 15/18 anonim ***** válasza:

Munkatársaid elég korcsok, hogy csalják a feleségüket, de te erre miért vagy irigy? Ez az ő problémájuk, mert szétcseszik a családjukat, ha kiderül.

A másik: nem értem, ez hogy kapcsolódik a te magányodhoz? Lehet azok azért találnak maguknak még alkalmi kapcsolatot is, mert helyesek, jó a dumájuk, kisugárzásuk. A nőknek határozott férfi kell, akinek egészséges a kisugárzása látszik rajta, hogy meg tudja védeni, ha kell. Ha te egy félős nyusziként állsz oda, vagy túl nagy arccal akkor az ijesztő a nőnek, meg már magadnak elkönyveled tudat alatt a kudarcot. Így tényleg csak a fizetősök állnak le veled. Embereld meg magad és ha komoly kapcsolatot szeretnél ne az ágyban kezd.

2012. jan. 24. 10:17
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem, miért kell szétszedni a kérdezőt, el van keseredve, kavarognak a gondolatai. Kérdező: Lehet, hogy tényleg félénk vagy, lehet, hogy túl komolyan veszed az elején a kapcsolatokat, nem ismerlek. De dolgozz rajta, nők is vannak így, hogy a ribik könnyen találnak társat, a komoly csajok kevésbé. Tudom, hogy nektek, pasiknak nehéz, de próbálj beszélgetni egy barátoddal erről. És ne add fel: elég, ha egyet találsz, az igazit! :)
2012. jan. 24. 10:35
 17/18 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

Ezek a lányok sem Dél Amerikából, vagy a Kongó-medencéből írnak. Korcs a világ, de sosem volt jobb. A korcs világban is lehet találni az igényeidnek megfelelőt, ehhez viszont szerencse kell, keresgélés, de az sem görcsösen.

2012. jan. 24. 11:15
 18/18 anonim ***** válasza:

Hogy van-e baj, azt nem láthatjuk, bár a bizonytalankodásod kissé relativizálja erényeidet.

Az probléma gyökere viszont, persze, a társadalomban van, szexuális forradalomban, az élet tiszteletének a hiányában, a gátlásromboló "rock-kórságban", na meg mindezek gyökerében, a rosszra, lázadásra, önzésre való hajlamban (talán magadban is felfedezed néha :-))...

Mindenesetre: jobb egyedül leélni egy életet tisztaságban, becsületben, méltóságban, mint tönkretenni magadat és másokat a megalkuvással, a hazug szerelemmel.

2012. jan. 25. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!