Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nincs már egy olyan szép lány sem, aki ne lenne bunkó vagy épp beképzelt, nagyképű? Elkeserít, hogy minden nekem tetsző lány eddig úgy tett nekem, minta kutyának vagy válaszra sem méltatott neten.
Figyelt kérdés
2012. jan. 23. 19:32
11/13 anonim válasza:
hát,nem tudom én nem tartom magamat nagyképűnek,talán túlságosan is szerény vagyok. Beképzelt sem vagyok, bunkónak meg végképp nem lehet mondani:)
soha nem viselkednék így senkivel,de hát vannak akik a másik végletbe tartoznak...:) ez van.
13/13 anonim válasza:
Szerintem neten nem lehet rendesen beszélgetni.Ne félj oda menni másokhoz.Egyébként én nem vagyok nagyképű se beképzelt se bunkó.Habár atól függ,hogy nálad mi a bunkó mert szerintem mindenki máshogy gondolja,hogy ki a bunkó és ki nem az.De remélem talász majd olyan lányt aki megfelel majd a számodra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!