Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek gáz ha egy lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz ha egy lány olyan, mint egy fiú?

Figyelt kérdés
Külsőre nagyon csajos vagyok, szeretem a szoknyákat meg mindent, de a gondolkodásom és a stílusom, akár egy fiúé
2012. jan. 23. 16:08
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem gáz! Engem sem érdekelnek a tipikus női dolgok,mint vásárlás,hajfestés,műköröm stb.És nem is szeretek ilyen emberek közt lenni.Lazább stílusú vagyok,sok fiú haverom van.De öltözködésileg én sem öltözöm fiúsan.Meg igazából lesz..om ki mit gondol rólam.Aki szeret az így szeret,amilyen vagyok.
2012. jan. 23. 16:18
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintemsem gáz:D Nekemis hasonló a gondolkozásom,ezértis nemnagyon jövök ki csajokkal,inkább fiúkkal vagyok:D de a külsőm persze csajos:D L/14
2012. jan. 23. 16:24
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem gáz, sőt,ismerek ilyen lányt,és nagyon bejön nekem,nem csak külsőre nagyon szép,de jókat is lehet Vele dumálni. Bár sajnos Ő sztem csak barátként tekint rám,pedig Vele egy életre boldog lennék,mert a fiús viselkedése ellenére a nagybetűs Nő-t látom benne. Szóval nyugi,ez nem gáz,és látod,akár vonzó is lehet.:) Szerintem az a nagyon gáz,ha mondjuk egy fiú viselkedik úgy mint egy lány:O
2012. jan. 23. 16:25
 4/6 anonim ***** válasza:

Én pont ilyen vagyok, nőnek nézek ki, meg minden, de amúgy tisztára olyan vagyok néha, mint egy pasi. :D

Eddig sosem volt gondom a pasizással. :D Sőt! XD Kevesen értik a környezetemben jobban őket, mint én. Csak olyan pasit kell keresni, akinek ez bejön.

2012. jan. 23. 16:33
 5/6 A kérdező kommentje:
Akkor megnyugodtam, egy kérdőiv kitöltésekor csak én válszoltam az, mint a fiúk, meg érdekel a gördeszka és az egykereküzés, de az életben nem fogom tudni elsajátítani
2012. jan. 23. 16:43
 6/6 anonim válasza:
szerintem se gáz sőt valamelyik srácoknak ez jön be! meg amúgy ha jól érzed így magad akkor jó és csak ez számít
2012. márc. 16. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!